ΑΡΗΣ

Καπνίδης: "Καινούργια σελίδα στην ιστορία του Άρη"

Καπνίδης: "Καινούργια σελίδα στην ιστορία του Άρη"
Καπνίδης INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Καπνίδης μίλησε για το νέο ξεκίνημα του Άρη και το επίπεδο των συμπαικτών του, που όπως δήλωσε, είναι για Super League.

Ο νεαρός επιθετικός είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστών των κίτρινων τη φετινή περίοδο και με τα γκολ του έχει χαρίσει σημαντικές νίκες. Μιλώντας στην media day του Άρη, στάθηκε στη φετινή πορεία και το υλικό των κίτρινων της Θεσσαλονίκης.

"Το καλοκαίρι τα πράγματα ήταν δύσκολα, αλλά με την έλευση του κ. Καρυπίδη έχει ανοίξει μια καινούργια σελίδα για τον Άρη. Όπως βλέπεται τα πράγματα λειτουργούν πολύ ομαλά, ό,τι χρειαζόμαστε το έχουμε και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν και αργά, η αναγέννηση του Άρηέχει ξεκινήσει", είπε αρχικά ο νεαρός επιθετικός και συνέχισε:

"Πέρυσι έγινε ένα βήμα, φέτος κάνουμε μια καινούργια αρχή. Απόλυτα ικανοποιημένος θα είμαι αν η δική μου καλή απόδοση συνδυαστεί με την άνοδο της ομάδας, που είναι κάτι που ο θέλουμε όλοι στην ομάδα και ο κόσμος".

Για το γεγονός πως παρέμεινε στον Άρη, είπε: "Από την πλευρά της ομάδας δεν είχα αντιληφθεί πως ήθελαν να με διώξουν. Από την πρώτη στιγμή μου φέρθηκαν πολύ καλά εδώ, μου έδειξαν πως είμαι μέλος της ομάδας. Από εκεί και πέρα το τι γράφτηκε με το τι υπήρξε, είναι κάτι άλλο. Ξεκίνησα καλά και στόχος μου είναι ν’ αποδεικνύω κάθε μέρα πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Θέλω να βελτιώνομαι για να ενισχύσω την ομάδα στο μέλλον που θα είναι πιο ψηλά".

Τέλος για το κλίμα στην ομάδα, δήλωσε: "Η ομάδα διαθέτει κάποια παιδιά που έχουν πολύ μεγάλες παραστάσεις από την Super League. Με τις συμβουλές τους με τα λόγια τους με την εμπειρία τους εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, δίνουν τον ρυθμό που επιβάλλεται μέσα στο 90λεπτοκαι στις προπονήσεις, ώστε να υπάρχει καλύτερος ρυθμός και πιο συγκεκριμένη προπόνηση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ