ΑΡΗΣ

Κάλεσμα από Κόκε και Ραούλ Μπράβο στον Άρη

Κάλεσμα από Κόκε και Ραούλ Μπράβο στον Άρη
Κόκε, Ραούλ Μπράβο

"Όλοι πακέτα εισιτηρίων. Όλοι στο γήπεδο. Σας περιμένουμε...". Mε το μήνυμα αυτό Σέρχιο Κόκε και Ραούλ Μπράβο κάλεσαν τους φιλάθλους του Άρη να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας. Σε καλό δρόμο η συμφωνία με την Stoiximan.gr μετά το ΟΚ της ΕΠΟ.

Σέρχιο Κόκε και Ραούλ Μπράβο φωτογραφήθηκαν και κάλεσαν τους φιλάθλους του Άρη να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για την φετινή αγωνιστική περίοδο. "Όλοι πακέτα εισιτηρίων. Όλοι στο γήπεδο. Σας περιμένουμε..." ανέφεραν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Εν τω μεταξύ το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη με ανακοίνωσή του σημείωσε: "Στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Α.Π.Ε. Λαγκαδά στο Κλεάνθης Βικελίδης (6η αγωνιστική), οι κάτοχοι του πακέτου εισιτηρίων, που δεν έχουν παραλάβει ακόμη το καρτελάκι τους, θα εισέλθουν στο γήπεδο με την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς του. Επίσης, συνεχίζεται κανονικά η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 για το σύνολο των εντός έδρας επίσημων αγώνων από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης 69, καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 18:00".

Κατά τα άλλα η ΕΠΟ με έγγραφό της άναψε "πράσινο φως" για την συμφωνία του Άρη με την Stoiximan.gr μετά από την σχετική γνωμάτευση που είχε ζητηθεί. Υπενθυμίζεται πως μέχρι πρότινος στις ερασιτεχνικές ομάδες απαγορευόταν να διαφημίζουν στοιχηματικές εταιρίες. Πλέον στο τμήμα του Άρη καταβάλλεται προσπάθειαστε στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΠΕ Λαγκαδά στο "Κλεάνθης Βικελίδης", το Σάββατο (24/10), να υπάρχει στο μπροστινό μέρος της φανέλας το λογότυπο της εταιρίας. Όσο για την διάρκεια της συμφωνίας είναι για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Τσουμάνης δύσκολα θα αγωνιστεί στο σαββατιάτικο παιχνίδι. Ο αριστερός μπακ του Αρη εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση στον ορθό μηριαίο του τετρακεφάλου, με αποτέλεσμα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Τη θέση του για δεύτερο συνεχές παιχνίδι θα πάρει ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του απέναντι στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Για την Τρίτη (20/10) ο Νίκος Αναστόπουλος έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, με την επιστροφή τους στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για την επομένη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ