ΑΡΗΣ

Καλαϊτζίδης αντί Τοπαλίδη

Καλαϊτζίδης αντί Τοπαλίδη

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αδερφός του Άλεξ Κάλας, θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη αντί του Γιάννη Τοπαλίδη.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη θα είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αδερφός του Άλεξ Κάλας, αντί του Γιάννη Τοπαλίδη.

Κάτι που είχε προαναγγείλει τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιώργος Γιακουμίδης που ήταν ο βασικός ομιλητής στις αρχικές συνομιλίες με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη στα πλαίσια της χθεσινοβραδινής εξέλιξης. Για τον λόγο αυτό εντός των επόμενων ημερών λογικά θα προκύψει και η επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας του Άρη με τον Τοπαλίδη.

Στην διάρκεια εξάλλου της σημερινής μεσημεριανής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Δασυγενείου αναμένεται να δώσουνε μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ παρουσία του Καλαϊτζίδη. Μία παρουσία που θα συνδυαστεί και με ομιλία για το πώς έχουνε τα δεδομένα από τα μεσάνυχτα όσον αφορά την επόμενη μέρα στα ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εν τω μεταξύ στο ρόστερ του Άρη αναμένεται να επιστρέψουν και πάλι οι Σίντι Σανιά και Γκαέλ Ν’ Λουντούλου με τους δύο ποδοσφαιριστές να είχανε συμφωνήσει εφόσον αναλάμβανε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας τις τύχες της ομάδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι την επιστροφή του στην δράση περιμένει ο Φίλιππος Δάρλας που δεν αποκλείεται την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να κάνει το ντεμπούτο του.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο 31χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Λιόλιο που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από ένα τράβηγμα στον προσαγωγό του και πολύ πιθανόν να προφυλαχθεί εν όψει το ντέρμπι κορυφής με την Καβάλα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ