ΑΡΗΣ

Ιντέγε: "Το μυαλό μου στον Άρη και το Κύπελλο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράουν Ιντέγε με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη διέψευσε τα όποια δημοσιεύματα έχουν να κάνουν με το μέλλον του βάζοντας ως προτεραιότητα την ομάδα της Θεσσαλονίκης και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που θέλουν τον Μπράουν Ιντέγε να συζητάει με άλλες ομάδες ή δημοσιεύματα για προτάσεις προς τον φορ από τη Νιγηρία.

Ο έμπειρος στράικερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη και διέψευσε όλα αυτά τα δημοσιεύματα τονίζοντας πως το μυαλό του βρίσκεται μόνο στους "κιτρινόμαυρους" και πως θα μπορέσει η ομάδα να κατακτήσει το Κύπελλο.

Όσο για το μέλλον του όπως τόνισε θα πάρει την απόφαση του μετά τη λήξη των play offs και την ολοκλήρωση της σεζόν:

Ο Μπράουν Ιντέγε έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Παρακολουθώ με έκπληξη τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για το μέλλον μου και που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Ειλικρινά απορώ πως γράφονται όλα αυτά χωρίς εγώ ή ο μάνατζέρ μου να γνωρίζουμε κάτι.

Θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: Ούτε εγώ, αλλά ούτε και ο μάνατζέρ μου έχουμε δεχτεί πρόταση από άλλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος 100% στον ΑΡΗ και στο μεγάλο στόχο που έχουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό.

Όταν τελειώσουν τα πλέι οφ και το Κύπελλο τότε θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Και πρώτα θα μιλήσω με τον ΑΡΗ…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ