ΑΡΗΣ

Ιντέγε: "Θα ήθελα να ανανεώσω με τον Άρη"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Μπράουν Ιντέγε σε δηλώσεις του στο "completesports.com" εκθείασε τον Άρη, μίλησε για την Θεσσαλονίκη, ενώ αποκάλυψε πως θέλει να μείνει και να ανανεώσει στους "κιτρινόμαυρους".

Η μεταγραφή του Μπράουν Ιντέγε στον Άρη, έφερε κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων το φετινό καλοκαίρι. Ο Νιγηριανός αποτελεί την πιο δαπανηρή προσθήκη των "κιτρινόμαυρων" και σιγά σιγά δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του, αφού σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις του σε μέσο της Νιγηρίας, μίλησε για την πρόκληση του Άρη, τη ζωή στην Θεσσαλονίκη, ενώ αποκάλυψε πως θέλει να ανανεώσει με τους "κιτρινόμαυρους".

" Έχω έναν χρόνο συμβάλαιο με την ομάδα. Αυτήν την στιγμή θέλω να συγκεντρωθώ, έτσι ώστε να αυξήσω των αριθμό των γκολ που πετυχαίνω. Σκοπός μου να πιέζω τον εαυτό μου και να φτάνω στα όρια μου. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως είμαι χαρούμενος και μου αρέσει πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Άρη: " Η ομάδα είναι σαν οικογένεια. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην πόλη μου έδωσαν αγάπη. Ακόμα και όταν δεν σκόραρα για πέντε και έξι παιχνίδια, μου έδειξαν αγάπη.

Δεν υπήρχε κανείς να πει κάτι κακό για εμένα και όλοι προσπάθησαν να με ενθαρρύνουν. Έχω λάβει απίστευτη στήριξη από τους φιλάθλους, τον πρόεδρο και τους συμπαίκτες μου. Θα δούμε μετά το τέλος του συμβολαίου μου εάν θα υπάρξει μία καλή πρόταση".

Στο τέλος, έκανε και μία αποκάλυψη, που δείχνει τις προθέσεις του: " Είναι μία εξαιρετική πόλη και μου αρέσει πάρα πολύ. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα ήθελα να μείνω εδώ και να ανανεώσω".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ