ΑΡΗΣ

Ιντέγε: "Αγάπησα τον Άρη, δεν ξέρω αν θα μείνω"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράουν Ιντέγε, υποστήριξε ότι χρωστά πολλά στον Άρη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, ωστόσο άφησε ξανά όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον του.

Τα τουρκικά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μαλάτιασπορ κυρίως (αλλά κι άλλων ομάδων της Superlig) έχουν επανέλθει με μεγαλύτερη συχνότητα τις τελευταίες ημέρες καθώς το συμβόλαιό του με τον Άρη εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σελίδα της πατρίδας του (Nigerian Footballers) ο Μπράουν Ιντέγε υποστήριξε ότι χρωστά πολλά στους κίτρινους για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν σε μια κρίσιμη καμπή της καριέρας του, ωστόσο άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του.

"Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα μείνω. Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Νιώθω ευλογημένος που είμαι εδώ. Ξυπνάω κάθε πρωί και το διαπιστώνω. Η Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη είναι πανέμορφα μέρη. Γιατί όχι και να μην κάνω περισσότερα;

Αγάπησα κάθε φορά που φόρεσα την φανέλα του Άρη. Παίζω το κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελευταίο. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη που με πίστεψαν ενώ ήμουν εκτός για έναν χρόνο. Τους χρωστάω πολλά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ