ΑΡΗΣ

Η υπέρβαση για Ιντέγε και ο χρόνος που ζήτησε ο Άρης

Η υπέρβαση για Ιντέγε και ο χρόνος που ζήτησε ο Άρης

Ο Άρης έφτασε σε συμφωνία με τους εκπροσώπους του Μπράουν Ιντέγε για συμβόλαιο ενός έτους και ετήσιες αποδοχές που θα ξεπεράσουν τις 500.000 ευρώ. Την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη ο Νιγηριανός φορ.

Ο Άρης αποφάσισε να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να φτάσει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Μπράουν Ιντέγε. Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος και Θόδωρος Καρυπίδης έδωσαν τα χέρια με τους μάνατζερ του Νιγηριανού στράικερ, ο οποίος βλέπει τους "κίτρινους" ως μεγάλη ευκαιρία για να κάνει restart στην καριέρα του.

Ο Νιγηριανός είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με ετήσιες αποδοχές που θα υπερβαίνουν τις 500.000 ευρώ, ενώ προβλέπονται και μπόνους που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τα χρήματα για τον Αφρικανό πρώην στράικερ του Ολυμπιακού.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δεδομένα ο Ιντέγε θα έχει το πιο ακριβό συμβόλαιο στον Άρη, ο οποίος μετά τη συμφωνία με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, ζήτησε μερικές μέρες προθεσμία για να τακτοποιήσει το οικονομικό σκέλος που θα αφορά στην προκαταβολή που θα δοθεί στον 31χρονο διεθνή φορ (αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη).

Ο Ιντέγε είχε κάνει 30 συμμετοχές και 15 γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν 2016-2017 με τον Ολυμπιακό, ώσπου τον Ιανουάριο "έσκασε" πρόταση από την Τιανζίν Τέντα, η οποία τον αγόρασε με ποσό άνω των 10.000.000 ευρώ. Το πέρασμά του από την Κίνα δεν ήταν επιτυχημένο και τον Ιανουάριο του 2018 υπέγραψε στη Μάλαγα, με την οποία στη La Liga μέτρησε 13 συμμετοχές και σημείωσε ένα γκολ.

Ο Άρης λοιπόν, θα αποτελέσει για τον Ιντέγε την ευκαιρία για να ανεβάσει εκ νέου την καριέρα του στα ύψη. Εφόσον δεν προκύψει κανένα απρόοπτο και υπογράψει, θα αποτελέσει το μεγάλο "μπαμ" για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίξει στην Ευρώπη.

Στο παρελθόν ο Ιντέγε έχει αγωνιστεί και σε Ocean Boys, Bayelsa United (Νιγηρία), Ξαμάξ (Ελβετία), Σοσό (Γαλλία), Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία), Γουέστ Μπρομ (Αγγλία). Με την εθνική Νιγηρίας ο ύψους 1.86 επιθετικός έχει κάνει 27 συμμετοχές και έχει πετύχει έξι γκολ. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 19 Μαΐου 2018 με τη Μάλαγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Υπέγραψε για τρία χρόνια στον Άρη ο Ντουάρτε
Άρης: Πάει για το "μπαμ" με Ιντέγε
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ