ΑΡΗΣ

Η ατμόσφαιρα στο "Κλ. Βικελίδης" από μέσα! (VIDEO)

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης έπαιξε ξανά ματς της Super League στο "Κλ. Βικελίδης", όπου πανηγύρισε την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και στο τέλος οι παίκτες έστησαν... πάρτι με τον κόσμο. Δείτε την παρακάμερα του αγώνα.

Το "Κλ. Βικελίδης" έβαλε τα καλά του για να υποδεχθεί ξανά τον Άρη σε παιχνίδι της Super League. Οι "κίτρινοι' υποδέχθηκαν τον Λεβαδειακό και επικράτησαν 2-0, σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Η ΠΑΕ Άρης ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube την παρακάμερα της αναμέτρησης με όσα συνέβησαν έξω από το γήπεδο πριν την σέντρα, στα αποδυτήρια και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Πάκο Ερέρα πανηγύρισαν με τους φιλάθλους το 3Χ3 και τα χαμόγελα περίσσευαν για το ονειρεμένο ξεκίνημα στην επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Δείτε το VIDEO που ετοίμασε η ΠΑΕ Άρης:

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ