ΑΡΗΣ

Γκάμα: "Εύχομαι το καλύτερο στον Παντελίδη στα... άλλα παιχνίδια"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε στα κανάλια Novasports. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι του Αρη με τον Ατρόμητο αλλά και στο γεγονός ότι θα βρει απέναντί του, τον Σάββα Παντελίδη.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Άρη, Μπρούνο Γκάμα, μίλησε στα κανάλια Novasports. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά και στο γεγονός ότι θα βρει απέναντί του, τον Σάββα Παντελίδη, τον πρώην τεχνικό των κίτρινων.

"Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην προσπάθεια της ομάδας μας και στον τρόπο παιχνιδιού μας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να νικήσουμε. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος έχει προπονητή τον κ.Παντελίδη που ξέρει αρκετά για εμάς αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι το πρωτεύον, το πρωτεύον είναι να παίξουμε εμείς όπως πρέπει", ανέφερε αρχικά ο Γκάμα και συνέχισε:

"Του εύχομαι το καλύτερο, αλλά όχι εναντίον μας. Στα άλλα παιχνίδια… Θα είναι κάπως ξεχωριστό γιατί το πρώτο παιχνίδι του θα είναι εναντίον μας αλλά όπως είπα και πριν θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο τι θα κάνουμε εμείς και όχι σε κάτι άλλο".

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είπε: "Περιμένουμε να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζει (σ.σ.: ο αντίπαλος) επιθετικό ποδόσφαιρο. και έχει καλή ομάδα. Θέλουν να κερδίσουν. Κι εμείς όμως θέλουμε τη νίκη και πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και να παίξουμε καλύτερα από ό,τι ο Ατρόμητος. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς γιατί δεν νικήσαμε στο τελευταίο παιχνίδι εναντίον της Λαμίας όταν και κάναμε καλό παιχνίδι αλλά δεν κερδίσαμε. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς.

Πάντα θέλουμε να νικάμε αυτό όμως δεν είναι πάντα δυνατό στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε και τα θετικά στοιχεία και τα θετικά στοιχεία είναι ότι δεν έχουμε ήττα σε 6 παιχνίδια. Βέβαια, δεν έχουμε κερδίσει στα προηγούμενα δύο αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και πάντα να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγείς -ως ομάδα- και πολύ συγκεντρωμένοι γιατί ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε εκτός έδρας και πρέπει να διαβάζουμε τις στιγμές του παιχνιδιού, όταν π.χ. θα έχουμε εμείς την κατοχή, όταν θα την έχει ο αντίπαλος και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ