ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουνές: "Ο Μέσι και ο Ρονάλντο χάνουν κι αυτοί πέναλτι"

Γιουνές: "Ο Μέσι και ο Ρονάλντο χάνουν κι αυτοί πέναλτι"
Γιουνές MOTIONTEAM

Ο Χαμζά Γιουνές εξέφρασε έκπληξη που μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το χαμένο του πέναλτι τέθηκε εκτός ομάδας στον Άρη, ενώ μίλησε για τα δύο γκολ μέσα σε 78 δευτερόλεπτα που σημείωσε κόντρα στον ΟΦΗ.

Πρόσωπο των ημερών στον Άρη είναι ο Χαμζά Γιουνές, ο οποίος, με δύο γκολ, στο 93' και στο 94', χάρισε στην ομάδα του τη νίκη (1-2) απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Την Πέμπτη (29/11) ο Τυνήσιος στράικερ έδωσε συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της Media Day, και αναφέρθηκε στο προ ημερών ματς με τους Κρητικούς, αλλά και στο γεγονός ότι μετά το πέναλτι που έχασε με τον ΠΑΟΚ, τέθηκε εκτός ομάδας.

Για το πώς έζησε τα 78 δευτερόλεπτα με τα δύο γκολ στο Ηράκλειο:

"Ήταν φανταστικό γιατί χάναμε, ήταν σημαντικό για να κερδίσουμε για να μείνουμε πρωτοπόρους. Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν γιατί μετά το 1-0 οι παίκτες του ΟΦΗ… γύρισαν πίσω, είχαμε λίγο χρόνο για να κάνουμε το come back.Ήταν σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, γιατί ο ΟΦΗ δεν είναι σε καλή κατάσταση και ήθελε να κερδίσει.

Και για εμάς οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα δύο γκολ, πολύ σημαντικά για εμάς, κυρίως αυτή την στιγμή ήταν σημαντικά για να… γυρίσουμε τον αγώνα και να κερδίσουμε".

Για την αντίδραση των συμπαικτών του στον πάγκο μετά το 1-1, που του έλεγαν να προσπαθήσει για ακόμα ένα γκολ:

"Πρέπει να πιστεύεις, αν δεν πιστεύεις, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πρέπει να προσπαθείς και έτσι έγινε, μετά ήρθε η ευκαιρία για το δεύτερο γκολ και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε".

Για την αμφισβήτηση που υπήρχε προς το πρόσωπο του μετά το χαμένο πέναλτι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

"Δεν με πειράζει, ξέρω τον εαυτό μου, την ποιότητά μου, όλοι μπορούν να χάσουν ένα πέναλτι. Ήμουν έκπληκτος γιατί μετά τον αγώνα ξαφνικά βρέθηκα εκτός ομάδας. Εκεί απογοητεύτηκα, προβληματίστηκα γιατί το να χάσεις ένα πέναλτι είναι μέσα στο παιχνίδι. Με την ΑΕΚ δεν έπαιξα, δεν έχει σημασία.

Όλοι μπορούν να παίξουν, όταν ήθελα να είναι όλοι δίπλα μου, ένιωθα ότι όλοι ξαφνικά ήταν απέναντί μου. Ειδικά οι άνθρωποι που είναι γύρω μου και μέσα στην ομάδα. Δεν πειράζει όμως ήταν μία καινούργια εμπειρία για μένα αυτό που έζησα και προχωράω. Δουλεύω σκληρά καθημερινά και συνεχίζω".

Για την πρώτη περίοδο του Σάββα Παντελίδη:

"Είναι κοντά στους παίκτες, κάνουμε καλή προπόνηση, αυτό το πρώτο διάστημα όλα είναι πολύ καλά. Υπάρχουν μόνο θετικά στοιχεία με τον νέο μας προπονητή".

Για το γεγονός ότι μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ξεκίνησε βασικός μόνο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και αν είχε ψυχολογικό πρόβλημα:

"Δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν είναι η πρώτη φορά που χάνω πέναλτι. Είναι φυσιολογικό. Και ο Μέσι και ο Ρονάλντο χάνουν πέναλτι. Γι’ αυτούς που είναι έξω από την ομάδα μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά για μένα δεν ήταν, συνεχίζω και δουλεύω κάθε μέρα".

Για αυτούς που ήταν… απέναντι του, αν είναι ακόμη μέσα στην ομάδα ή όχι:

"Υπάρχουν κάποιοι που είναι και κάποιοι που έχουν φύγει".

Για την εμπειρία του μέχρι τώρα στον Άρη, μετά την πρώτη που είχε στην Ξάνθη:

"Φυσικά μου αρέσει, είμαι χαρούμενος γιατί παίζω σε μία μεγάλη ομάδα με φανταστικούς φιλάθλους. Δεν είναι εύκολο γιατί η ομάδα έχει πολλούς νέους παίκτες. Θέλει δουλειά. Τα ντέρμπι τα χάσαμε καθαρά από λεπτομέρειες, άρα χρειαζόμαστε περισσότερη εμπειρία και συγκέντρωση για τέτοια παιχνίδια".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναικό:

"Είναι σημαντικό παιχνίδι για να ανεβούμε 4η θέση μόνοι μας, πρέπει να κερδίσουμε να δώσουμε τα πάντα. Είναι σημαντικό για την ομάδα, εμάς, τον κόσμο μας και την θέση μας το μέλλον μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ