ΑΡΗΣ

Γιαννιώτας: "Κερδίσαμε μία μάχη"

Γιαννιώτας: "Κερδίσαμε μία μάχη"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Γιαννιώτας τόνισε πως ο Άρης με το 4-0 επί του Λεβαδειακού κέρδισε μία μάχη και όχι τον πόλεμο αναφερόμενος στην μάχη της παραμονής του στην Super Leagu

Σύμφωνα με τον Γιάννη Γιαννιώτα ο Άρης με το 4-0 επί του Λεβαδειακού κέρδισε μία μάχη και όχι τον πόλεμο αναφερόμενος στην μάχη της παραμονής του στην Super League.

Ακόμη για τα δύο γκολ που σημείωσε ουσιαστικά τόνισε πως ανήκουνε στους Παπαστεριανό και Τάτο που του έδωσαν την ασίστ καθώς ο ίδιος απλώς έσπρωξε την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας της Βοιωτίας.

«Τα ψυχικά αποθέματα τα βρήκαμε μέσα στα αποδυτήρια μεταξύ μας. Είχαμε πει ότι δεν μας παίρνει άλλο και πρέπει να κερδίσουμε. Το ότι βάλαμε τέσσερα γκολ εμένα δεν μου λέει κάτι. Κερδίσαμε μία μάχη και όχι τον πόλεμο. Ελπίζω να έχουμε μία ανάλογη συνέχεια, να κερδίζουμε ακόμη και με μισό μηδέν, να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και να κάνουμε αυτό τον κόσμο υπερήφανο», τόνισε ο Γιαννιώτας στην αρχική του τοποθέτηση στην κάμερα της Nova.

Για το πρώτο γκολ του Άρη που ήρθε γρήγορα είπε: «Σίγουρα όταν βάζεις ένα γκολ μέσα στην έδρα σου στα πρώτα λεπτά σου δίνει ώθηση ο κόσμος σου. Όταν βάζεις και το δεύτερο στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου τα πόδια σου βγάζουν φτερά. Τους το χρωστούσαμε και ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρουν».

Για την επιστροφή του στο σκοράρισμα δήλωσε: «Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και όχι ποιος βάζει το γκολ. Άλλωστε τα γκολ που έβαλα νομίζω ότι είναι ένα του Παπαστεριανού και ένα του Τάτου. Απλά εγώ έσπρωξα τη μπάλα στα δίχτυα. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς μόνο».

Ενώ για το που αφιερώνει τα γκολ του υπογράμμισε: «Σίγουρα τα αφιερώνω στην οικογένεια μου και σε ένα πρόσωπο που είναι συνέχεια κοντά μου».

Κι όσο για τον τερματοφύλακα του Άρη ο Σωκράτης Διούδης υποστήριξε στην κάμερα της NOVA πως: «Ήταν μία πολύ μεγάλη εμφάνιση. Στόχος ήταν η νίκη. Τα τέσσερα γκολ δεν μας ενδιέφεραν. Ήμασταν αποφασισμένοι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά από εκεί και πέρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτή τη στιγμή ήμαστε ακόμη κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στα Γιάννινα και από εκεί και πέρα ένα – ένα παιχνίδι ξεχωριστά για να καταφέρουμε να σώσουμε την παρτίδα».

Για το αν εξηγείται το ευρύ σκορ μετά τις άσχημες εμφανίσεις είπε: «Δύσκολα. Θέλαμε μία καλή εμφάνιση και για εμάς και για τον κόσμο μας. Όπως είπα ήμασταν αποφασισμένοι, είχαμε πολύ πάθος και φάνηκε πιστεύω. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τη μπάλα, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας και να κοιτάξουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι δεν απειλήθηκε σημείωσε: «Αυτό είναι ευχάριστο για εμένα. Μακάρι σε όλα τα παιχνίδια να μην έχω δουλειά και να κερδίζει η ομάδα. Όποτε έχω δουλειά προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου να παίρνει τα αποτελέσματα. Σε μια ομάδα η δουλειά είναι συνολική και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Ενώ για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Σούλη Παπαδόπουλο δήλωσε: «Είναι πολύ νωρίς. Κάναμε μία μέρα προπόνηση, σίγουρα μας βοήθησε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Όταν αλλάζει ένας προπονητής πάντα αλλάζει η ψυχολογία των παικτών. Βέβαια σε εμάς αυτό έχει παραγίνει φέτος αλλά τι να κάνουμε. Συνεχίζουμε με έναν προπονητή που θα μας περάσει τη δική του φιλοσοφία και εύχομαι τα αποτελέσματα να βγαίνουν στο γήπεδο».

Τέλος ο Ρούμπεν Πουλίδο αναφερόμενος μετά το τέλος του παιχνιδιού στην σημαντική νίκη του Άρη δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να ανοίξουμε νωρίς το σκορ, κάτι που έγινε και στο δεύτερο μέρος. Αυτά τα δύο γκολ μας επέτρεψαν να χαλαρώσουμε και δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα, αλλά όταν το άγχος σε κυριεύει πρέπει να προσέχεις».

Κι όσο για την εμφάνιση του Άρη επισήμανε: «Η εμφάνιση είναι θετική άλλα πρέπει να τη μελετήσουμε από ένα διαφορετικό πρίσμα. Σκοράραμε νωρίς με έναν αντίπαλο που παίζει καλό ποδόσφαιρο και προσπάθησε να το κάνει. Πίσω άφησε κενά τα οποία εκμεταλλευτήκαμε. Η ομάδα είναι αρκετά καλύτερη και πιο αξιόπιστη στην έδρα της, στην οποία έχουμε να χάσουμε καιρό».

Ενώ για το ότι αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο 68΄ και αύριο να υποβληθεί σε υπέρηχο κατέληξε: «Δεν είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έπαιξα με ενοχλήσεις αλλά στο 3-0 θα ήταν ανόητο να συνεχίσω να ρισκάρω».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ