ΑΡΗΣ

Για το έξι στα έξι ο Άρης

Για το έξι στα έξι ο Άρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης ολοκλήρωσε με μία απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (1/11) στην Χρυσούπολη κόντρα στον τοπικό Νέστο για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και το 6 στα 6.

Με μοναδικό απόντα τον Νίκο Τσουμάνη ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο στην Χρυσούπολη τον τοπικό Νέστο για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με στόχο το 6 στα 6. Ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου τους 20 της αποστολής του.

Οι εκλεκτοί του τεχνικού του Άρη είναι οι: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Ντόγος και Μαζουλουξής.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τσουμάνης καθώς ο 25χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Αντίθετα το παρών έδωσε ο Ανδρέας Τάτος ενώ για πρώτη φορά σε αυτήν βρίσκεται ο Χρήστος Ιντζίδης. Μάλιστα η αποστολή του Άρη μετέβη από σήμερα στην Καβάλα όπου και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ