ΑΡΗΣ

"Φρένο" στη Χρυσούπολη, 1-1 ο Άρης με τον Νέστο

"Φρένο" στη Χρυσούπολη, 1-1 ο Άρης με τον Νέστο
INTIME SPORTS

Ο Άρης δεν κατάφερε να περάσει από την Χρυσούπολη, μένοντας στο 1-1 με τον Νέστο για την 7η αγωνιστική της Γ' Εθνικής και είχε την πρώτη απώλεια βαθμών του ύστερα από το "5 στα 5" που είχε στα πρώτα του παιχνίδια.

Ο Άρης δεν κατάφερε να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του. Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, σε ένα επεισοδιακό ματς με εντάσεις, έμεινε στο 1-1 με τον Νέστο Χρυσούπολης, έχοντας την πρώτη φετινή της απώλεια βαθμών.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σγκούρι στο 62', αλλά οι παίκτες του Άρη απάντησαν στο 75’ με πολύ όμορφο γκολ του Καπνίδη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στην συνέχεια να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Νέστου, αλλά δεν έκαναν κλασική φάση και άφησαν δυο βαθμούς.

Οι "κίτρινοι" παρέμειναν στην κορυφή του Α' ομίλου με 16 βαθμούς, ενώ έπεται στον πίνακα η Δόξα Δράμας με τρεις λιγότερους.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγουράς (80' Γαμπρέλης), Σεφερίδης, Χασάνογλου, Μκριτσιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (70' Δεσύλας), Κούτεφ (53' Μαχαιρούδης), Σγκούρι.

Άρης: Τζινάρ, Γεωργιάδης (λ.τρ. 28' Παυλίδης), Σαμαράς, Ρόβας (68' Καπνίδης), Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης, Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης (58' Κωνσταντινίδης), Τάτος, Καζναφέρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ