Φετφατζίδης: "Υπευθυνότητα και υπομονή"

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μίλησε στην ιστοσελίδα του Άρη θέλοντας και αυτός να στείλει το μήνυμα του για υπευθυνότητα απ' όλους ώστε να μείνουν σπίτι και να περάσει η πανδημία.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης θέλησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Άρη να στείλει και αυτός το μήνυμα του τόσο στους φίλους των "κιτρινόμαυρων" όσο και στον υπόλοιπο κόσμο για να δείξει υπευθυνότητα και υπομονή αυτές τις δύσκολες ώρες.

Να μείνουν όλοι σπίτια του και να πειθαρχούν στις συστάσεις των επιστημόνων ώστε άπαντες να βγουν νικητές απ' αυτή τη μάχη.

Χαρακτηριστικά ο Φετφατζίδης δήλωσε:

«Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που κανείς μας δεν φανταζόταν. Έχει η αλλάξει η ζωή όλων μας με την πανδημία που πλήττει όλο τον πλανήτη και το βέβαιο είναι πως τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο ακόμη κι όταν με το καλό περάσει.

Είναι αυτονόητο ότι η υγεία μας προέχει οτιδήποτε άλλου και αυτές τις στιγμές που αντιλαμβανόμαστε όλοι ακόμη περισσότερο την αξία της ανθρώπινης ζωής. Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία να τηρούμε χωρίς παρεκκλίσεις τις οδηγίες των ειδικών.

Μένουμε σπίτι, προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους μας. Αν ο καθένας μας πειθαρχήσει στις συστάσεις των επιστημόνων θα βγούμε νικητές και θα επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας.

Φυσικά και λείπει σε όλους η αγωνιστική δράση, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην παρούσα φάση. Χρειάζεται να δείξουμε υπευθυνότητα και να κάνουμε υπομονή. Όσο πιο πειθαρχημένοι είμαστε τόσο πιο γρήγορα θα γυρίσουμε στην κανονικότητα.

Από εκεί και πέρα, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε τις αποφάσεις των αρμοδίων για το πότε και το πως θα επιστρέψουμε στο γήπεδο. Το σίγουρο είναι ότι η επιστροφή και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα δεν θα είναι εύκολη, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας από εκεί που την αφήσαμε. Όμως, θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες και να τελειώσουμε τη χρονιά όπως θέλουμε. Μέχρι τότε, μένουμε σπίτι. Είναι απλό…»

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

    PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

    Τζόρνταν ή μήπως όχι;

    Ιτούδης, Σφαιρόπουλος, Μπαρτζώκας, Αταμάν, Λάσο, Πασκουάλ, Σπανούλης, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Σκόλα και Μακ Κίσικ ψηφίζουν τον καλύτερο όλων των εποχών.

    HIGHLIGHTS