ΑΡΗΣ

Φετφατζίδης: "Ήρωες όσοι μείναμε στον Άρη"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ, τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ομάδα, ενώ χαρακτήρισε "ήρωες" τους παίκτες που έχουν παραμείνει στους κίτρινους.

Ο Άρης, παρά τα τεράστια αγωνιστικά προβλήματα, επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ με σκόρερ τον Γιάννη Φετφατζίδη (14') και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την 5η θέση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο σκόρερ των κιτρίνων μίλησε στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε τη χαρά του για τη μεγάλη νίκη, στάθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στην ομάδα, ενώ χαρακτήρισε "ήρωες" τους παίκτες που έχουν μείνει παρά τα προβλήματα.

"Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι... Θεωρώ επιτυχημένη την χρονιά μας ως Άρης. Ήρθαμε εδώ να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε καλή ομάδα και παίζουμε κι εμείς καλό ποδόσφαιρο όπως κι ο ΟΦΗ. Μιλήσαμε με τα παιδιά. Ξέρουμε ότι έχουμε προβλήματα. Δυστυχώς βγαίνει και προς τα έξω. Δεν είναι ιδανικό. Παρ' όλα αυτά, συνεχίζουμε εμείς που είμαστε εδώ. Θα μας χαρακτηρίσω ήρωες όσους είμαστε εδώ. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια αν γίνεται. Τουλάχιστον πρέπει να αγωνιστούμε. Μπήκαμε για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, με καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο", τόνισε αρχικά για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και την εικόνα του Άρη στα playoffs.

Για το γκολ που πέτυχε ο Άρης και για τη συμβουλή του Ένινγκ που του λέει να κοιτάζει το γήπεδο: "Μου το έχει πει αρκετές φορές. Είναι ένα εξαιρετικό ομαδικό γκολ. Δουλεύουμε στην προπόνηση και στις πάσες και στην κατοχή της μπάλας. Βγήκε αυτό σήμερα και είμαστε όλοι μας χαρούμενοι για τη νίκη".

Για τη χρονιά που κάνει ο ίδιος φέτος και το μέλλον του: "Θα φύγω με τις καλύτερες σκέψεις. Με βοήθησε αρκετά ο Άρης. Κατάφερα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις να ανταποδώσω την πίστη που έδειξαν σε εμένα.Αν φύγω, γιατί ακόμα έχω ένα συμβόλαιο ενός έτους".

Για το αν τη θεωρεί από τις καλύτερες χρονιές του: "Είναι από τις πιο γεμάτες χρονιές μου".

Για το αν τα playoffs δίνουν κίνητρο: "Δεν νομίζω πως θα δώσουν κίνητρο. Του χρόνου ο Άρης θα είναι διαφορετική ομάδα. Το μυαλό μας είναι από τώρα στη νεά χρονιά. Το κίνητρο προσπαθούμε να το βρούμε μόνοι μας. Ο καθένας προσπαθεί να δώσει το καλύτερο. Δεν θα υπάρξει κάποια ανάλογη συνέχεια σε ότι αφορά την ομάδα. Απ' ότι φαίνεται, θα έχουμε αρκετές αλλαγές του χρόνου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΟΦΗ - Άρης 0-1: "Μπαλωθιά" Φετφατζίδη για πέμπτη θέση
Ένινγκ: "H κατάσταση μάς έχει φέρει πιο κοντά"
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ