ΑΡΗΣ

Φετφατζίδης: Έγινε σκόρερ και σύνθημα στον Άρη!

Φετφατζίδης: Έγινε σκόρερ και σύνθημα στον Άρη!

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έφυγε από τον Ολυμπιακό σχεδόν απαξιωμένος, μόλις 6 μήνες μετά την επιστροφή του αλλά την Δεύτερα (18/3)έκανε το 5-0 στο Άρης - Απόλλων και εκτοξεύθηκε από τον χλευασμό στην αποθέωση. Πάλι πάντως δεν πανηγύρισε!!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιάννης Φετφατζίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό, την ομάδα που τον ανέδειξε με την προσδοκία να καθιερωθεί και να βοηθήσει τους "ερυθρόλευκους" να γυρίσουν στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως ήταν δηλαδή τα πράγματα όταν άφησε τον Πειραιά για την Ιταλία και μετά την Σαουδική Αραβία. Ο "Φέτφα" είχε φύγει από την Ελλάδα με τέσσερα πρωταθλήματα στις... βαλίτσες του.

Ωστόσο, στην περίπτωση του 28χρονου winger το θέμα στράβωσε νωρίς και συγκεκριμένα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην απίθανη χαμένη ευκαιρία στο φινάλε εκείνου του ντέρμπι, που στέρησε από τον Ολυμπιακό μία μεγάλη νίκη στο Στάδιο. Ο Φετφατζίδης έχασε την εμπιστοσύνη της διοίκησης του κλαμπ και κυρίως των οπαδών. Χλευάστηκε μάλιστα από μεγάλη μερίδα "ερυθρολεύκων", καθώς κάποιοι έφτασαν σε σημείο να τον αποδοκιμάσουν, να τον ειρωνευτούν και να τον χαρακτηρίσουν "χασογκόλη".

Έτσι, ήταν σχεδόν σίγουρο πως ο Φετφατζίδης δεν θα έμενε στον Ολυμπιακό, έπρεπε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με μόλις 778 αγωνιστικά λεπτά, μία ασίστ και ένα γκολ ήταν δύσκολο για τον ποδοσφαιριστή, κυρίως ψυχολογικά να υπογράψει με μία ομάδα στο εξωτερικό. Χρειαζόταν κάτι διαφορετικό, ένα πρότζεκτ με γνώμονα την "αναγέννηση".

Φαίνεται πως τα κατάφερε λοιπόν...

Διότι στον Άρη, από την αρχή έδειξε καλά στοιχεία, πως παίρνει τα πάνω του ενώ αποκορύφωμα της νέας πραγματικότητας ήταν το γκολ με τον Απόλλωνα. Πέρασε στο παιχνίδι στο 78' και στο 86' με άψογο πλασέ νίκησε τον Αστρά. Κι όμως δευτερόλεπτα μετά, αφού, βρήκε το ζητούμενο τόσων μηνών δεν τα... έσπασε. Αντέδρασε ήρεμα, δεν πανηγύρισε και φυσικά, επίσης σημαντικό και αυτό, γνώρισε την αποθέωση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά τ' όνομά του και τους συμπαίκτες του να του κάνουν μία τεράστια αγκαλιά:

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ