ΑΡΗΣ

Φετφατζίδης - διαιτητής Λάμπρου: Η εξήγηση μιας διαφορετικής αγκαλιάς

Φετφατζίδης - διαιτητής Λάμπρου: Η εξήγηση μιας διαφορετικής αγκαλιάς

Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" τον Γιάννη Φετφατζίδη να αγκαλιάζει τον διαιτητή Γιώργο Λάμπρου μετά το Άρης - Απόλλων. Το Sport24.gr παραθέτει το λόγο μιας διαφορετικής αγκαλιάς στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Άρης αντιμετώπισε τον Απόλλωνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 25η αγωνιστική της Super League. Οι "κίτρινοι" επικράτησαν 5-0, το οποίο διαμορφώθηκε με το γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη στο 86'. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τους "κίτρινους" -και δεύτερο φετινό σε 23 συμμετοχές- και αποθεώθηκε.

Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" τον 28χρονο να αγκαλιάζει τον διαιτητή Γιώργο Λάμπρου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο της Εύβοιας, μάλιστα, χαμογέλασε και χτύπησε... στοργικά την πλάτη του ποδοσφαιριστή, σε μια ομολογουμένως ασυνήθιστη εικόνα.

Τι προκάλεσε όμως αυτό το στιγμιότυπο; Ο "Φέτφα", σε ένα παιχνίδι που θα έχει λόγους να το θυμάται, ανέφερε στον Λάμπρου: " Συγχαρητήρια, τρομερή τριάδα". Με άλλα λόγια, επαίνεσε τον ίδιο και τους βοηθούς του (Χρήστος Ακρίβος, Μιχάλης Καρσιώτης) για τη διαιτησία τους στον αγώνα της Δευτέρας (18/3).

Επειδή είναι εξίσου ασυνήθιστο να λέει ένας ποδοσφαιριστής κάτι σαν αυτό σε διαιτητή, ειδικά στη Super League, ο Λάμπρου αντέδρασε με αυτό το πλατύ χαμόγελο. Παρεμπιπτόντως, αυτό ήταν το έκτο φετινό παιχνίδι Super League το οποίο διηύθυνε ο 33χρονος, ενώ έχει "σφυρίξει" ένα ακόμη στον θεσμό του κυπέλλου.

Δείτε το γκολ του Φετφατζίδη κόντρα στον Απόλλωνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρομερό αυτοτρολάρισμα Σιώπη: "Γκολ ούτε με αίτηση στο δημόσιο"
Φετφατζίδης: Έγινε σκόρερ και σύνθημα στον Άρη!
Αρης - Απόλλων 5-0: Έστησε πάρτι Ευρώπης
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ