ΑΡΗΣ

Έτσι στήθηκε το μοναδικό σκηνικό στο Άρης - Μπόκα

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ / ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
Άρης, Μπόκα MOTIONTEAM

Το Copa90 ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και με την κάμερά του κατέγραψε στιγμές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ιστορικού φιλικού ανάμεσα στον Άρη και στη Μπόκα. Δείτε πώς στήθηκε το μοναδικό σκηνικό στο "Κλ. Βικελίδης". (VIDEO).

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Copa90, που ασχολείται με την ποδοσφαιρική κουλτούρα και φιλοδοξεί να φέρει κοντά φιλάθλους του ποδοσφαίρου από όλη την υφήλιο, ταξιδεύοντας σε διάφορες χώρες, έδωσε το παρών προ ημερών στη Θεσσαλονίκη, για να καταγράψει μέσα από την κάμερά της όσα θα συνέβαιναν στο φιλικό του Άρη με τη Μπόκα Τζούνιορς.

Μέσα από το πεντάλεπτο μίνι ντοκιμαντέρ αποτυπώνει την προετοιμασία των φίλων του Άρη προτού δημιουργήσουν τη φανταστική ατμόσφαιρα στο "Κλ. Βικελίδης" για το ματς με τους Αργεντινούς. Οι στιγμές λίγες ώρες πριν αρχίσει το ιστορικό παιχνίδι, αλλά και τα τραγούδια και τα συνθήματα την ώρα του αγώνα.

Τα 85 καπνογόνα, οι 950 φωτοβολίδες και τα χιλιάδες χαρτάκια που πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Δείτε το εξωτερικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Κάηκε" το "Κλ. Βικελίδης", 1-0 στο 93' ο Άρης τη Μπόκα!
To "Κλ. Βικελίδης" από drone!
Έτσι έζησε ο Άρης το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς
Αποθέωση στην Αργεντινή για τον κόσμο του Άρη
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ