ΑΡΗΣ

Έτοιμο το "Βικελίδης" για το Άρης - Λεβαδειακός

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σε ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο οποίος εξέφρασε την πίστη του πως ο αγωνιστικός χώρος θα είναι πανέτοιμος μέχρι το Σάββατο (15/9).

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "FAIR PLAY FM 96,1" φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", Φώτης Γεννάτος. ο οποίος εξέφρασε την πίστη του πως ο αγωνιστικός χώρος θα είναι πανέτοιμος μέχρι το Σάββατο (15/9). Θυμίζουμε πως ο Άρης είχε παίξει στο Καυτανζόγλειο με την ΑΕΛ την 2η αγωνιστική της Super League. Επομένως, τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου (19:00), θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στην έδρα του.

Για τον υβριδικό χλοοτάπητα, ανέφερε: "Υβριδικός χλοοτάπητας είναι η τεχνική με την οποία “παντρεύουμε” το φυσικό χλοοτάπητα με το συνθετικό. Το μηχάνημα που είδατε και στις φωτογραφίες εγκαθιστά την ίνα σε βάθος 18 εκατοστών και 2 εκατοστών από την επιφάνεια. Αυτό σημαίνει ότι, όταν κουρεύεται ο χλοοτάπητας ενόψει αγώνα, κουρεύεται στα 2,5 εκατοστά. Έτσι, το φυσικό χόρτο περιπλέκεται γύρω από την ίνα κι έτσι είναι πολύ δύσκολο να φύγει κομμάτι κατά τη διάρκεια του αγώνα".

Για την προβληματική κατάσταση του χλοοτάπητα με την ΑΕΛ: " Τότε ήταν το δεύτερο στάδιο. Τώρα βρήκαμε το κατάλληλο χρονικό διάστημα για την τοποθέτηση του. Αυτή τη στιγμή οι άνθρωπου δουλεύουν επί 24ώρου βάσεως (τρεις βάρδιες ανά οκτάωρο) και το μηχάνημα δεν είναι με λάδια, αλλά υπακούει σε μία μοντέρνα τεχνική, που χρησιμοποιείται από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Το έργο θα παραδοθεί το Σάββατο και το παιχνίδι της Δευτέρας θα γίνει κανονικά στο Κλεάνθης Βικελίδης".

Για τις εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου του Άρη: "Έχουμε ξεκινήσει και τη συντήρηση στο Νέο Ρύσιο. Θα γίνει πιο εντατική η συντήρηση, καθώς θα μας βοηθούν και οι καιρικές συνθήκες. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου θα δουλέψουμε πολύ εντατικά, για να έχει η ομάδα και τα κατάλληλα προπονητήρια".

Photo Credits: Motion Team

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ