ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερέρα: "Οι αλλαγές και ο Ματέο Γκαρσία που... ξύπνησε στο δεύτερο μέρος μας βοήθησαν"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Πάκο Ερέρα μετά τη νίκη του Άρη επί του Αστέρα ήταν απολαυστικός στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο Ματέο Γκαρσία κοιμόταν μάλλον στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης.

Ο Άρης επικράτησε του Αστέρα με 2-0, πήρε μια ακόμα νίκη, και έκανε τον Πάκο Ερέρα να έχει κάθε λόγο για να είναι χαρούμενος με τον Ισπανό να δείχνει την ευχαρίστηση του και στη συνέντευξη Τύπου.

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως μαθαίνει κάτι από κάθε παιχνίδι, πως οι αλλαγές που έκανε βοήθησαν την ομάδα να πάρει τη νίκη όπως και το γεγονός ότι μάλλον ο Ματέο κοιμόταν στο πρώτο ημίχρονο και ξύπνησε στο δεύτερο μέρος.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Αστέρας, που παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Ήταν σε πολλές περιπτώσεις καλύτερος από μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε και κερδίσαμε μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα περίπλοκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο, βάλαμε έναν παίκτη παραπάνω στην επίθεσή μας και στην πίεσή μας σε σχέση με το πρώτο μέρος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν πιέζαμε. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε. Είχαμε έναν λιγότερο παίκτη στην άμυνα. Μπήκαν οι παίκτες αποφασισμένοι να κερδίσουν και σαφώς οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγές μας βοήθησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή και παίξαμε στο μισό γήπεδο τον Αστέρα».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του έχει καταπονηθεί από τα τρία σερί παιχνίδια με Γιάννενα, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης:
«Λαμβάνουμε υπ’όψιν και τα τρία παιχνίδια και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, προσπαθήσαμε να ρίξουμε την ένταση των προπονήσεων για να μην είναι οι παίκτες κουρασμένοι».

Αν το ότι οι αλλαγές προσέφεραν του δίνει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα τόνισε: «Έχω μια βδομάδα για να το σκεφτώ. Δίνω μια πιθανότητα σε αυτό. Έχω πολύ καλούς παίκτες, κάθε βδομάδα έχω αμφιβολίες για 5-6 παίκτες της 11αδας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Σε κάθε παιχνίδι μαθαίνω κάτι νέο, ειδικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμαθα πολλά καινούρια πράγματα. Θα υπάρξουν και πάλι τέτοια παιχνίδια, που ο αντίπαλος θα παίζει καλά, με καλή άμυνα. Γι’ αυτό και χρειάζεται υπομονή για να καταφέρουμε να κερδίσουμε παιχνίδια όπως το σημερινό».

Για το αν ο Άρης σκέφτεται να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ματέο Γκαρσία, με αφορμή την καλή του απόδοση:
«Υπάρχει ένας χρόνος μπροστά μας. Την απόφαση θα πάρει η διοίκηση, όχι εγώ. Σίγουρα προς τα εκεί κλείνει η απόφαση. Ότι και να γίνει μέχρι τότε, εμείς είμαστε εδώ και πρέπει να διασκεδάσουμε το ποδόσφαιρο που μας προσφέρει ο Γκαρσία».

Τέλος ο τεχνικός του Άρη, είπε:
«Οι αλλαγές μας βοήθησαν αρκετά στο να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή και να είμαστε πιο ήρεμοι στο παιχνίδι μας και να σταματήσουμε τον αντίπαλο. Το 4-2-3-1 και οι Ναζλίδης, Μαρτίνεθ και Σιώπης μας βοήθησαν να πιέσουμε τον αντίπαλο και ο Ματέο ξύπνησε, γιατί μάλλον… κοιμόταν στο πρώτο ημίχρονο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ