ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερέρα: "Δεν είχαμε φόβο, παίζαμε με ομάδα επιπέδου Champions League"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Ερέρα MOTIONTEAM

Ο τεχνικός του Άρη, Πάκο Ερέρα χαρακτήρισε ομάδα επιπέδου Champions League τον ΠΑΟΚ και υποστήριξε ότι οι παίκτες του δεν έδειξαν κανένα φόβο στην Τούμπα.

Μετά το 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο προπονητής του Άρη, Πάκο Ερέρα, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: "Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, δεν είχαμε φόβο και είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που παίξαμε. Είμαι χαρούμενος γιατί παίξαμε καλά, μπήκαν κάποιοι νέοι παίκτες και δεν αλλοιώθηκε η εικόνα.

Αμυνθήκαμε σωστά, δημιουργήσουμε και παίζουμε ποδόσφαιρο δημιουργίας. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο ακόμα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Για να μην ξεχνιόμαστε, παίζαμε με ομάδα επιπέδου Champions League. Θέλαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Πολλές φορές ίσως νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο, αλλά παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα".

Για την απόφαση να παίξει ο Ούγκο Σόουζα δεξιός μπακ και όχι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης:

"Ήταν δύσκολη απόφαση, γιατί ο Κωνσταντινίδης δικαιούται να παίζει και το αξίζει. Βάλαμε τον Ούγκο Σόουζα που είναι στόπερ και ξέρει καλά να συγκλίνει, ώστε να ακολουθεί τον Μπίσεσβαρ".

Για την εικόνα που σχημάτισε για τον ΠΑΟΚ:

"Είχαμε 3-4 μέρες να δουλέψουμε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στον αγωνιστικό χώρο πάντα μαθαίνεις στοιχεία για τον αντίπαλο. Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο πιστεύοντας στο πλάνο μας. Έχουμε τώρα μπροστά μας δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα".

- Για την ατμόσφαιρα:

"Φανταστική. Είμαι χαρούμενος όταν παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Ήταν εξαιρετικοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες πρέπει να μένουν βέβαια ανεπηρέαστοι".

Για τον τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα:

"Ίσως είναι σοβαρός. Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Έχει χτυπήσει στα πλευρά".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ