ΑΡΗΣ

Επιστροφή Κόκε, ο Άρης 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Επιστροφή Κόκε, ο Άρης 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης
INTIME SPORTS

Με τον Σέρχιο Κόκε να επιστρέφει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μετά από τέσσερα χρόνια και τον Καπνίδη πετυχαίνει δύο γκολ, ο Άρης νίκησε με 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Αντώνης Καπνίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ, στη νίκη του Άρη με 3-0 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ωστόσο όλα τα φώτα "έπεσαν" πάνω στον Σέρχιο Κόκε, που πέρασε στο 82ο λεπτό στη θέση του Βασίλη Ρόβα κι επέστρεψε μετά από 4 χρόνια στο γήπεδο που λάτρεψε κι από το οποία λατρεύτηκε.

Μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης ο Ντούνης είχε σουτ στο δοκάρι, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Άρη. Ο Καπνίδης άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό με πλασέ κι έκανε το 2-0 στο 71ο με προβολή.

Στην εκπνοή της αναμέτρησης, ο Λεωνίδας Κυβελίδης έκανε το 3-0, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα της νίκης του Άρη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ιδιαίτερη στιγμή αυτή του 82ου λεπτού με τον Σέρχιο Κόκε να αγωνίζεται ξανά με τη φανέλα του Άρη μετά από τέσσερα χρόνια, με την είσοδο του Ισπανού επιθετικού να γίνεται εν μέσω επευφημιών.

Ο Άρης ανέβηκε έτσι στους 28 βαθμούς και οδηγεί την κούρσα, με τον Νέστο Χρυσούπολης να ακολουθεί με 21, έπειτα από τη νίκη του με 3-1 επί του Ερμή Λαγκαδά.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας (82' Κόκε), Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι, Καζναφέρης, Καπνίδης(79΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης(75 Νλουντούλου).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Δούπας, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης(79 Σκαρλάτος) Τορομανίδης(80 Χελιδόνης), Γωνιάδης, Τσέκος, Μαμούτ (68 Ερκάν).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ