ΑΡΗΣ

Επίσημο: Υπέγραψαν Μπαργκάν και Καράμπελας στον Άρη

Επίσημο: Υπέγραψαν Μπαργκάν και Καράμπελας στον Άρη

Συμβόλαιο ενός έτους με τον Άρη υπέγραψε ο Κενάν Μπαργκάν ενώ ο Νίκος Καράμπελας έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κιτρινόμαυρους".

Παίκτες του Άρη είναι και επίσημα οι Κενάν Μπαργκάν και Νίκος Καράμπελας αφού βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου συμφώνησαν και υπέγραψαν συμβόλαιο με τους "κιτρινόμαυρους". Ο μεν Μπαργκάν για ένα έτος και ο δε Καράμπελας για τρία ενισχύοντας και άλλο την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση για τον Μπαργκάν αναφέρει:

"Ο Κενάν Μπαργκάν στον ΑΡΗ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κενάν Μπαργκάν.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.
Ο Κενάν Μπαργκάν, που γεννήθηκε στις 25/10/1988 στην Καβάλα, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2007 στην Ασπίδα Ξάνθης (Δ΄ Εθνική).

Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, όπου και αγωνίστηκε για δύο χρόνια.

Οι καλές εμφανίσεις του τον έφεραν το 2010 στη Βέροια. Στην ομάδα της Ημαθίας αγωνίστηκε συνολικά πέντε χρόνια (2010-2015), έχοντας 121 συμμετοχές και δέκα γκολ.

Οι δύο τελευταίοι σταθμοί στην καριέρα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας μας ήταν η Καλλονή και ο Πανιώνιος".

"Τα πάντα ν΄ ανέβουμε στη Super League"

Ο Μπαργκάν στις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη τόνισε:

Για τον ερχομό του στον Άρη: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα ώστε ν΄ ανέβουμε στη Super League".

Για το ότι είχε υπάρξει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του και παλαιότερα από τον Άρη: "Είχε ακουστεί και παλιότερα το όνομα μου, όμως τότε υπήρχαν άλλα θέματα που δεν προχώρησε η μεταγραφή. Τέλος καλό, όλα καλά. Τώρα, όμως, είμαι εδώ".

Για την πίεση από τον κόσμο: "Ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Η πίεση θα είναι μεγάλη από τον κόσμο. Για εμένα η πίεση με δίνει έξτρα κίνητρο. Όταν ερχόμουν εδώ ως αντίπαλος μου άρεσε η ατμόσφαιρα που έβλεπα και τώρα θα είμαι παίκτης της ομάδας".

Επιστροφή Καράμπελα στον Άρη

Ενώ αυτή για τον Καράμπελα ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Νίκου Καράμπελα στην ομάδα μας.

Ο 31χρονος διεθνής αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Νίκος Καράμπελας, που επιστρέφει έπειτα από επτά χρόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης, γεννήθηκε στις 20/12/1984 στον Πύργο της Ηλείας.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά επαγγελματικά βήματα τα έκανε στον Πανηλειακό, όπου αγωνίστηκε δύο χρόνια (2004-2006). Η πολύ καλή παρουσία του με την πελοποννησιακή ομάδα τον έφεραν το καλοκαίρι του 2006 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στον ΑΡΗ αγωνίστηκε τρεις σεζόν (2006-2009) με το «κοντέρ» του να καταγράφει 39 συμμετοχές.

Επίσημο: Υπέγραψαν Μπαργκάν και Καράμπελας στον Άρη

Επόμενος σταθμός ήταν η Α.Ε.Κ. (2009-2012, 91 συμμετοχές και ένα γκολ), ενώ την τελευταία τετραετία αγωνίζονταν στην Ισπανία με σημαντική παρουσία στα γήπεδα της Primera και της Segunda Division.
Από την αγωνιστική περίοδο 2012-’13 μέχρι τα μέσα της σεζόν 2015-’16 στην Λεβάντε (57 συμμετοχές και ένα γκολ) και το προηγούμενο εξάμηνο στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ (11 συμμετοχές).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι διεθνής τόσο με τον αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-21 όσο και με αυτό της εθνικής Ανδρών. Ντεμπούτο πραγματοποίησε στις 14 Νοεμβρίου 2014 στο εντός έδρας παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του EURO 2016".

Σχετικά με τον Στάθη Ταυλαρίδη το γεγονός ότι δεν έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό δεν επέτρεψε να γίνει πράξη η επιθυμία του Νίκου Αναστόπουλου. Για αυτό και ο "Αλενατόρε" αναμένεται να αναζητήσει πλέον στο επόμενο διάστημα κεντρικό αμυντικό αλλά και επιθετικό από τους ελεύθερους.

"Επέστρεψα σπίτι μου"

Κι όσο για τις πρώτες δηλώσεις του Καράμπελα στην επιστροφή του στον Άρη ήταν:

Για την επιστροφή του: "Επέστρεψα στο σπίτι μου, σ΄ έναν σύλλογο που γνωρίζω, σ΄ ένα οικείο περιβάλλον, σ΄ ένα αγαπημένο γήπεδο. Ελπίζω αυτή μου η επιστροφή να συνοδευτεί και με επιτυχίες – αν και για μένα η άνοδος είναι μονόδρομος για έναν σύλλογο, όπως είναι ο Άρης – και με πάντα χαρούμενα γεγονότα".

Για το πώς είδε τα όσα συνέβησαν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια: "Η αλήθεια ότι αν δεν είσαι μέσα σε μία κατάσταση, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο δύσκολη είναι. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι τραγικό και για τον κόσμο, και για τη διοίκηση και για όσους ασχολούνται με το άθλημα και αγαπάνε την ομάδα. Ο Άρης έχει μπει σ΄ έναν καλό δρόμο, ευελπιστώ να συνεχίσει έτσι και να βρεθεί σύντομα εκεί που του αξίζει".

Για την πρόταση να επιστρέψει στον Άρη: "Η πρόταση έγινε στον μάνατζέρ μου πριν λίγες ημέρες και χάρηκα αρκετά όταν την άκουσα. Το να επιστρέφεις στη Θεσσαλονίκη, στον Άρη, σε μια ομάδα που έχεις παίξει και έχεις περάσει ωραία χρόνια, φέρνει μόνο χαρά. Συζητήσαμε, λοιπόν, με τον πρόεδρο και καταλήξαμε εδώ".

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του, δεδομένου ότι επιστρέφει πιο ώριμος ποδοσφαιρικά στον Άρη: "Είπα και προηγουμένως ότι η άνοδος είναι μονόδρομος για μένα, αλλά δεν θα σταθώ μόνο σε αυτήν. Θα κοιτάξω πιο μπροστά…. Η θέση του Άρη είναι ψηλά στη βαθμολογία και δεν μιλάω φυσικά για τη Β΄ Εθνική, αλλά για τη Super League. Ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστήσει, να συμμετέχει στην Ευρώπη. Αυτό ονειρεύομαι και αυτό έζησα όσο ήμουν εδώ. Αυτό θέλω να ξαναζήσω, αυτό περιμένω…".

Για το αν υπάρχουν ευθύνες: "Σίγουρα υπάρχουν…. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω και μέσα στα αποδυτήρια και μέσα στο γήπεδο. Δεν είμαι 23, όπως όταν είχα πρωτοέρθει στην ομάδα. Είμαι πλέον πιο ώριμος, πιο έτοιμος, για να προσφέρω περισσότερα".

Για το κατά πόσο θεωρεί ότι τον βοήθησε η παρουσία του στην ΑΕΚ, αλλά και στο ισπανικό πρωτάθλημα, τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως άνθρωπο: "Όταν παίρνεις εμπειρίες από μεγάλες ομάδες, αλλά και από το εξωτερικό, είναι ό,τι καλύτερο. Βλέπεις πράγματα, ζεις καταστάσεις τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο ποδοσφαιριστή. Όλα υτά, λοιπόν, συντελούν στο να γίνει ένας παίκτης καλύτερος και είναι στο χέρι σου να επεξεργαστείς αυτές τις πληροφορίες, που παίρνεις".

Δεν προχώρησε του Μπαντιμπαγκά

Οι πληροφορίες που πήραν οι άνθρωποι του Άρη από την Κύπρο σχετικά με τον τραυματισμό του Ζιγκί Μπαντιμπαγκά είχανε σαν αποτέλεσμα να αποσύρουν ουσιαστικά το ενδιαφέρον του στο να προχωρήσουν στην απόκτησή του. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η συμφωνία με τον Κενάν Μπαργκάν, και για αυτό οι "κίτρινοι" αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία με τον Βέλγο εξτρέμ της Ομόνοιας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ