ΑΡΗΣ

Επίσημο: Στον Άρη ο Πέδρο Βίτορ, λύθηκαν τα συμβόλαια Μπαργκάν και Μιλούνοβιτς

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΡΟ ΒΙΤΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΡΟ ΒΙΤΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Άρη με συνιδιοκτησία με την ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Πέδρο Βίτορ ενώ παρελθόν από τους "κιτρινόμαυρους" αποτελούν οι Μπαργκάν και Μιλούνοβιτς.

Παίκτης του Άρη και επίσημα είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Πέδρο Βίτορ με τον 20χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό να αποκτάται με τη μορφή συνιδιοκτησίας με την ΑΕΚ. Ο Άρης πρόσθεσε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του και πιθανόν ο Βραζιλιάνος ήταν η τελευταία φετινή μεταγραφή.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό από τον Άρη λύθηκαν τα συμβόλαια των Μιλούνοβιτς και Μπαργκάν που είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν όπου επιθυμούν την καριέρα τους.

Η ανακοίνωση για τον Βίτορ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Pedro Vitor Ferreira Da Silva, όπως είναι το πλήρες το όνομά του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή συνιδιοκτησίας με την ΠΑΕ Α.Ε.Κ.

Ο Pedro Vitor γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1998 και έχει αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Sport Club do Recife, προερχόμενος από την ποδοσφαιρική ακαδημία του συλλόγου, ενώ η θέση του είναι στα άκρα της επίθεσης".

Και για τις λύσεις των συμβολαίων τονίζει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- των συμβολαίων του Λούκα Μιλούνοβιτς και του Κενάν Μπαργκάν.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ