ΑΡΗΣ

Επίσημο: Στον Άρη μέχρι το 2022 ο Ρόουζ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Άρη είναι επίσημα ο Λίντσεϊ Ρόουζ, καθώς οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτησή του με συμβόλαιο έως το 2022.

Οριστικοποίησε την απόκτηση του Λίντσεϊ Ρόουζ από την Λοριάν ο Άρης. Όπως ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς ο 27χρονος αμυντικός συμφώνησε με την ομάδα μέχρι το 2022.

Ο Ρόουζ είχε έρθει στον Άρη στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, σημειώνοντας 21 συμμετοχές με 3 γκολ και μία ασίστ. Στον Σάββα Παντελίδη άρεσε ο παίκτης, και κατόπιν γρήγορων ενεργειών ο Καρυπίδης τον έφερε οριστικά στο "Βικελίδης", σημειώνοντας μία ακόμη μεταγραφή.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Άρη. Εδώ είναι το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τους υπέροχους φιλάθλους μας για την αγάπη τους και υπόσχομαι να τους το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο.

Πλέον, η σκέψη μου βρίσκεται στη νέα χρονιά και στην επίτευξη των στόχων μας. Θα είναι μια πολύ απαιτητική σεζόν γιατί έχουμε μπροστά μας και το Europa League, αλλά είμαι πεπεισμένος πως θα ανταποκριθούμε.

Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα, να προχωρήσουμε, να διακριθούμε στο Κύπελλο και φυσικά να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League. Βήμα-βήμα, με σκληρή δουλειά και με τη συμπαράσταση του κόσμου μας, αισιοδοξώ ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά.

Προσωπικά, έχω πολύ καλό προαίσθημα για τη χρονιά που έρχεται", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των "κιτρίνων"ο Ρόουζ αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ