ΑΡΗΣ

Επίσημο: Παίκτης του Άρη ο Μπάσα

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΙΤΖΕΝ ΜΠΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΙΤΖΕΝ ΜΠΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Η δέκατη μεταγραφή του Άρη είναι ο Μιγκέν Μπάσα ο οποίος την Τετάρτη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών με τους "κιτρινόμαυρους".

Μια ακόμη μεταγραφή, τη δέκατη στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, ολοκλήρωσε ο Άρης που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιγκέν Μπάσα.

Ο 31χρονος διεθνής Αλβανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην χώρα μας από τη Δευτέρα το βράδυ, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους "κιτρινόμαυρους" που είναι για δυο χρόνια.

Ο Μπάσα ανακοινώθηκε από τον Άρη ο οποίος έως τώρα έχει πάρει τους: Κωνσταντινίδη, Κολάσο, Καψάλη, Μενέντεθ, Ντίαθ, Ματίγια, Γκαρσία, Ναζλίδης, Ντιγκινί.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"O 31χρονος διεθνής Αλβανός μέσος, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1987 στη Λωζάννη.

Ο Migjen Basha, που ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από την ελβετική FC Lausanne, έχει καταγράψει μια σημαντική παρουσία στα ιταλικά γήπεδα, αγωνιζόμενος –μεταξύ άλλων- σε Frosinone, Atalanta, Torino, Como, Bari.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές (ηλικιακά) εθνικές ομάδες της Ελβετίας (U-17, U-18, U-19, U-21) και από το 2013 είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών της Αλβανίας. Μάλιστα, αγωνίστηκε και στα γήπεδα της Γαλλίας, καθώς ήταν στην αποστολή της εθνικής ομάδας της γειτονικής χώρας για το Euro 2016".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ