ΑΡΗΣ

Επαφή για το άρθρο 106

Επαφή για το άρθρο 106

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει πιάσει για τα καλά δουλειά και κινείται για την οργάνωση της επόμενης μέρας.

Στην λογική αυτή θεωρεί σημαντικό κομμάτι τα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Έχοντας ενημέρωση της κατάστασης που επικρατεί στην ΠΑΕ Άρης η νέα της διοίκηση κινείται για την οργάνωση της επόμενης μέρας με δεδομένο το θέλω της για συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.

Στην λογική αυτή θεωρεί σημαντικό κομμάτι τα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αυτό με τον ΟΤΕ TV, και ποντάροντας στην εμπορικότητα του ονόματος του Άρη και της δυναμικής του και σε συνδυασμό και με την παρουσία και της ΑΕΚ.

Στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης υπάρχει η αισιοδοξία πως θα καταστεί η δυνατότητα να εξασφαλιστεί ένα ποσό που θα φτάνει το 1 εκ. ευρώ, αφού ξεκαθαρίσει τι ισχύει με την κεντρική διαχείριση που έχει υπογραφεί από την Λίγκα για δύο χρόνια.

Εν τω μεταξύ η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης όπου πρόεδρός της θα είναι ο Παναγιώτης Στεφανίδη παρά το ότι έχει πάρει το ΟΚ από το Πρωτοδικείο δεν έχει ακόμη συγκροτηθεί σε σώμα κάτι που πιθανότατα θα επιδιώξει να το κάνει από αύριο.

Δεδομένης πάντως της επιθυμίας της για συμμετοχή της ομάδας τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League εκτός από τα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο καλείται να εξασφαλίσει έσοδα που θα υποστηρίξουνε ένα ρεαλιστικό business plan επανεκκίνησης.

Αυτή τη στιγμή το πλάνο που φαίνεται να προωθείται είναι αυτό της ειδικής εκκαθάρισης που έχει προτείνει ο νομικός Αργύρης Αργυριάδης που είχε χειριστεί την πρώτη αίτηση της υπαγωγής στο άρθρο 99.

Με βάση λοιπόν το άρθρο 106 βγαίνουν σε πλειστηριασμό τα στοιχεία του ενεργητικού και όλη η ακίνητη περιουσία του Άρη μεταβιβάζεται σε όποιον δώσει τα περισσότερα. Περίπου 1,5-2 εκ. ευρώ και τα χρέη μένουν στα φυσικά πρόσωπα με το αξιόχρεο του επενδυτή θα πρέπει να βεβαιώνεται από Τράπεζα ή ΕΠΕΥ.

Για το λόγο αυτό τα μέλη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να έχουνε συνάντηση με τον Αργυριάδη για να τους αναλύσει διεξοδικά το πλάνο και πως μπορεί να εφαρμοστεί στην ΠΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ