ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Υπάρχει καθαρό φάουλ πριν από το 2-1, τραγωδία τα δύο ματς"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μίχαελ Ένινγκ έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του Άρη παρά τον αποκλεισμό, υποστήριξε πως υπάρχει επιθετικό φάουλ του Λιβάγια στον Κόρχουτ πριν το 2-1 της ΑΕΚ, ενώ χαρακτήρισε "τραγωδία" τα δύο ματς.

Ο Άρης προηγήθηκε 2-0 της ΑΕΚ και άγγιξε την πρόκριση, αλλά ο Μάρκο Λιβάγια με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90 +6') και ένα στην παράταση (102'), έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου στην ομάδα του για πέμπτη σερί χρονιά.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε στην COSMOTE TV και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του, παρά τον αποκλεισμό. Παράλληλα, όμως, υποστήριξε πως πως υπάρχει επιθετικό φάουλ του Λιβάγια στον Κόρχουτ πριν το 2-1 της ΑΕΚ, ενώ χαρακτήρισε "τραγωδία" τα δύο ματς.

"Δεν ξέρω τι να πω για τα συναισθήματα. Δεν ξέρω πόσος χρόνος έμενε πριν πάμε στον τελικό. Είμαι περήφανος για τα παιδιά, τα έδωσαν όλα, προηγηθήκαμε με 2-0, ήμασταν κοντά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Θα πω τι έγινε πριν το γκολ που δεχθήκαμε. Η αίσθησή μου είναι πως υπάρχει καθαρό φάουλ, δεν έχει δοθεί κάτι, συνεχίστηκε η φάση και δεχθήκαμε το γκολ για να πάει το ματς στην παράταση. Αλλιώς θα ήμασταν ήδη στον τελικό. Όταν απέχεις 10 δευτερόλεπτα από τον τελικό είναι απίστευτα δύσκολο να το διαχειριστείς στο μυαλό. Είμαι κι εγώ κατ' ουσίαν ένας ποδοσφαιριστής. Δεν μπορώ καν να σκέφτομαι τι έγινε στην παράταση.

Αν συνδυάσουμε τι έχει συμβεί στον πρώτο αγώνα, η λέξη που χαρακτηρίζει τα δύο ματς είναι η λέξη “τραγωδία”. Εμείς θα τα δώσουμε όλα και στους υπόλοιπους αγώνες των playoffs", δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης - ΑΕΚ 2-2: Ο Λιβάγια έστειλε την Ένωση στον τελικό
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ