ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Θέλω ένα γεμάτο γήπεδο με την ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Μίκαελ Ένινγκ τόνισε πως η πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου έχει δημιουργήσει καλή ψυχολογία στους παίκτες του Άρη ενώ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το "Βικελίδης" στο ματς με την ΑΕΚ.

"Θα προτιμούσα να είχαμε λίγη ξεκούραση παραπάνω όμως επειδή όλοι οι παίκτες μου θέλουν να παίξουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις καλό είναι να συνηθίσουν σε τέτοιες καταστάσεις με τόσο βεβαρημένο πρόγραμμα.

Είμαστε μια ομάδα κατάλληλη για το θεσμό του κυπέλλου καθώς δείξαμε πως ξέρουμε να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Αυτό κάναμε και στο Περιστέρι, βάζοντας ένα γρήγορο γκολ όπως το ζητούσαμε κι αυτό έκανε πιο εύκολο το έργο μας.

Σίγουρα είχαμε λιγότερες μέρες ξεκούρασης καθώς η ΑΕΚ έρχεται στην Θεσσαλονίκη δίχως ματς και θα έχει ένα πλεονέκτημα πάνω σε αυτό τον τομέα. Μας βοήθησε η πρόκριση ψυχολογικά και γενικά τα αποτελέσματα μας δείχνουν τον δρόμο!

Αφού παίρνουμε αυτό που θέλουμε αυτό σημαίνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Γνωρίζετε πως δεν έχουμε ένα τόσο μεγάλο ρόστερ έτσι ώστε να αντιμετωπίζουμε καλύτερα τέτοιες καταστάσεις αλλά ευτυχώς στην παρούσα φάση γύρισε κι ο Ιντέγιε να προσφέρει μια βοήθεια παραπάνω!

Δεν θα τον έβαζα στο Περιστέρι εάν δεν ήμουν σίγουρος πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Δεν θα το ρίσκαρα! Η κίνηση στην σκακιέρα του αγώνα, απέδωσε.

Έχω μια καλή σχέση μαζί του, ανταλλάσουμε απόψεις και ο ίδιος είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας σε υψηλό επίπεδο", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Άρη για την πρόκριση της ομάδας του στους "4" του Κυπέλλου εις βάρος του Ατρομήτου και το ματς με την ΑΕΚ που ακολουθεί, για να συμπληρώσει μιλώντας στην κάμερα της Nova:

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν σε αυτό το ματς κι αυτό με κάνει χαρούμενο. Είμαι πολύ κοντά στην ομάδα προκειμένου να ζω τις εντάσεις της.

Οι παίκτες κατανοούν τη δουλειά μας και το πλάνο που έχουμε. Θα δούμε εάν και ποιες αλλαγές θα προκύψουν την Κυριακή όμως μην περιμένετε να δείτε 7-8 νέα πρόσωπα!

Ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ και μας βοήθησε σημαντικά στο Περιστέρι γι’ αυτό πήγα κι εγώ μαζί με τους παίκτες να τους ευχαριστήσω.

Θέλω ένα γεμάτο γήπεδο της Κυριακή με τον κόσμο να στέκεται κοντά στην ομάδα έτσι ώστε να ξεπεράσουμε την κούρασή μας και η ψυχολογία μας σε ένα τόσο δύσκολο ματς να γίνει ακόμα καλύτερη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατρόμητος - Άρης 0-1: Στα ημιτελικά δέκα χρόνια μετά
Άρης: Οι πανηγυρισμοί των παικτών με τους οπαδούς
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ