ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Θα ήθελα να έχω εναλλακτικές, παίζουν με καρδιά οι ποδοσφαιριστές μου"

Ένινγκ: "Θα ήθελα να έχω εναλλακτικές, παίζουν με καρδιά οι ποδοσφαιριστές μου"

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ πως δεν είχε εναλλακτικές στον πάγκο, όπως ο αντίπαλός του.

Ο Άρης ηττήθηκε 4-1 από την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης και σε ακόμη ένα παιχνίδι πληγώθηκε από την έλλειψη εναλλακτικών στον πάγκο. Αυτό αποσαφήνισε και στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μίχαελ Ένινγκ, τονίζοντας ότι αυτό που συμβαίνει δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι οι ποδοσφαιριστές του τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ένινγκ στην Nova:

Για το ματς: "Θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να έχω εναλλακτικές λύσεις. Δεν το είχα αυτό, σε σχέση με τον αντίπαλο. Σταθήκαμε καλά στο α' ημίχρονο τακτικά. Στο β' μέρος όσο κυλούσαν τα λεπτά δυσκολευόμασταν. Δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο αυτό που γίνεται".

Για τους ποδοσφαιριστές: "Οι παίκτες δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Είχαμε ποδοσφαιριστές που έπαιζαν με τραυματισμό, όπως ο Μαντσίνι. Να δείξουμε σεβασμό στα παιδιά που παίζουν με καρδιά υπό αντίξοες συνθήκες".

Για το επόμενο παιχνίδι:" Δεν μπορώ να πω τίποτα για το επόμενο παιχνίδι. Ελπίζω ο Σάσα να είναι εντάξει και ο Σόουζα να επιστρέψει για να μας βοηθήσει κάποια στιγμή. Ελπίζω να έχω 11 ετοιμοπόλεμους παίκτες".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ