ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι τα σημαντικά"

Ένινγκ: "Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι τα σημαντικά"

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, τόνισε ότι τα ατομικά λάθη κόστισαν στην ομάδα του την ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό με 3-1, ενώ πλέον η ομάδα του στρέφει την προσοχή της στην ΑΕΚ.

Ο Άρης αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε με σκορ 3-1 και ο Μίχαελ Ένινγκ αναφέρθηκε στα ατομικά λάθη που κατά τη γνώμη του έφεραν το αποτέλεσμα. Επιπλέον, τόνισε τη σημασία των επόμενων αγώνων κόντρα στην ΑΕΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Για το παιχνίδι: "Στο πρώτο 20λεπτο ήμασταν καλοί. Τα ατομκά λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, κάναμε δύο με αποτέλεσμα να δεχθούμε δύο γκολ, αυτά συμβαίνουν. Στο β' ημίχρονο βγήκαμε να παίξουμε βελτιώνοντας την εικόνα μας".

Για την διακύμανση στην απόδοση: " Δεν συμφωνώ. Αντιμετωπίσαμε την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να βελτιωνόμαστε. Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι σημαντικά, του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου".

Για τα επόμενα παιχνίδια:" Το σημαντικό είναι για εμάς τα επόμενα δύο παιχνίδια. Μετά από τα δύο ματς με την ΑΕΚ θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ