ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Ο Γκάμα είναι ηγέτης"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ  / MEGAPRESS)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ / MEGAPRESS) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, έπλεξε το εγκώμιο του Μπρούνο Γκάμα τον οποίον χαρακτήρισε ηγέτη της ομάδας του κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο ετοιμότητας μετά από τη διακοπή.

Ο Άρης νίκησε 3-1 τον ΟΦΗ για την πρεμιέρα των playoffs της Super League 1 με τον Μπρούνο Γκάμα να είναι πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας τα δυο από τα τρία γκολ των κίτρινων και αφιερώνοντας το πρώτο εξ αυτών στους πρωταγωνιστές που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλο και τον χαρακτήρισε ηγέτη για την ομάδα, ενώ αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει μαζί του για να θέσουν τον επόμενο στόχο τερμάτων.

"Ο Μπρούνο Γκάμα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Είναι ηγέτης. Συζητήσαμε πολύ για ποδόσφαιρο. Είχαμε συμφωνήσει πως έπρεπε να βάλει 10 γκολ και τα έφτασε. Τώρα διαπραγματευόμαστε για το πόσα θα βάλει στη συνέχεια", υποστήριξε για τον Ίβηρα ενώ σχετικά με το παιχνίδι είπε:

"Είναι καλό που μπορούμε και είμαστε πίσω. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είδαμε τέσσερα γκολ. Στο τέλος, είμαστε ικανοποιημένοι. Καταρχήν έχουμε δείξει πως όταν βρισκόμαστε πισω στο σκορ δεν είναι πρόβλημα. Φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο ότι θέλαμε την νίκη. Ο ΟΦΗ έβαλε ένα ωραίο γκολ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο και με το δεύτερο γκολ του Μπρούνο Γκάμα, γυρίσαμε το παιχνίδι.

Σε αυτό το σημείο μπαίνει και η γερμανική φύση μου. Έχουμε μαραθώνιο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε καλά από φυσική κατάσταση και τρεξίματα. Τα είχαμε σήμερα περισσότερο από την αντίπαλη ομάδα. Κερδίσαμε τις μονομαχίες και αυτό έπαιξε τον ρόλο του.

Είμαστε αναγκασμένοι να μπούμε κατευθείαν στα βαθιά. Είναι νωρίς να πούμε κάτι για το τέλος. Στα πλέι οφ θέλουμε σίγουρα την 5η θεση, αλλά δεν μπορούμε να πούμε από τώρα τι θα γίνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης - ΟΦΗ 3-1: Με ανατροπή πήρε κεφάλι για την 5η θέση
Super League: Η βαθμολογία σε playoffs και playouts
Άρης - ΟΦΗ: Με μπλουζάκια I Can't Breathe παίκτες και διαιτητές
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ