ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, έβαλε κατά του διαιτητή του ματς με την ΑΕΚ, Δημήτρη Καραντώνη, και τόνισε ότι οι παίκτες δεν ήταν σε θέση να βγάλουν δεύτερο σερί 90λεπτο με φουλ πίεση.

Ο Άρης γνώρισε την ήττα (0-1) από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League 1 με τον Γερμανό προπονητή των ομάδων, Μίχαελ Ένινγκ, έβαλε κατά του διαιτητή του ματς με την Ένωση, Δημήτρη Καραντώνη, τόσο για τ η φάση του πέναλτι που ζήτησαν οι κίτρινοι, θεωρώντας ότι δεν σφυρίχτηκαν αρκετά φάουλ υπέρ της ομάδας του.

"Είμαστε απογοητευμένοι, όχι με την ομάδα μας αλλά με άλλες καταστάσεις ή συνθήκες του παιχνιδιού. Αγωνιστικά δεν ήμασταν σε θέση να παίξουμε 90 λεπτά με φουλ πίεση στο παιχνίδι. Όσο για τα υπόλοιπα, δεν ήταν μία ή δύο αλλά πολλές οι φάσεις που μας εκνεύρισαν. Και το εκλαμβάνουν και οι παίκτες έτσι γιατί δεν ανταμείφθηκαν και οι αυτοί για την προσπάθεια που έκαναν.

Έχουμε τις τεχνικές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με το VAR, είναι περίεργο που δεν γίνεται η εφαρμογή του εκεί που πρέπει. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο με το πρώτο λάθος που κάναμε αλλά είναι και αυτό που είπαμε και πριν για τις περίεργες αποφάσεις που έγιναν και έπαιξαν τον ρόλο τους. Περιμέναμε μάταια να βγει μια δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτη της ΑΕΚ που έδωσαν πολλά δικαιώματα για να την αντικρίσουν", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τους διαιτητές και το εάν θα πρέπει να είναι ξένοι και στα ντέρμπι του Άρη: "Δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα του διαιτητή. Θέλουμε καλούς διαιτητές. Ο σημερινός έχασε τον έλεγχο, χρειαζόμαστε ικανούς να διαιτητεύσουν".

Για τον Ιντέγε που αποχώρησε δακρυσμένος λόγω τραυματισμού: "Δεν έχει σχέση με τον παλιό τραυματισμό, είναι νέος. Είχε πόντους από το χτύπημα και την πτώση. Ίσως δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, αυτή είναι η πρώτη αίσθηση, σε 2-3 μέρες μόλις περάσουν οι πόνοι, θα ξέρουμε".

Δείτε εδώ το παγωμένο στιγμιότυπο από τη φάση:

Ένινγκ: "Ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο"

Για τον Ντουρμισάι: "Δεν μου αρέσει να στεκόμαστε σε ποδοσφαιριστές, σήμερα ήταν κάπως άτυχος, χρειάζεται περισσότερο χρόνο και θα τον έχει στα επόμενο ματς. Έτσι όπως πήγε το ματς, ήταν δύσκολο για όλους τους παίκτες".

Για την διαιτησία, το παρασκήνιο και αν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τον ίδιο, όσον αφορά το μέλλον του: "Μπορώ να αξιολογήσω αυτό που βλέπω. Όπως βλέπω και τους παίκτες μου. Είναι δυσάρεστο να μιλώ για διαιτησία. Δεν ξέρω τι γίνεται στο παρασκήνιο, ωστόσο, δεν με επηρεάζει στην καθημερινότητά μου, μου είναι ευχάριστο να δουλεύω εδώ, γιατί έχω μία έξοχη ομάδα. Αν το παρασκήνιο, είναι η δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ