ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Νίκη που μας βοηθάει πολύ για τη συνέχεια"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Μίχαελ Ένινγκ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη του Άρη επί της Ξάνθης, την οποία χαρακτήρισε σημαντική, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως οι "κίτρινοι" δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες τους.

O Άρης, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 3ο λεπτό, επικράτησε 1-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια και επέστρεψε στις νίκες, με τον Μίχαελ Ένινγκ να κάνει θετικό ντεμπούτο στον "κίτρινο" πάγκο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως οι "κίτρινοι" δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες τους.

"Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αυτό που θέλαμε ήταν να κλείσουμε τους διαδρόμους, το πετύχαμε και πήραμε τη νίκη. Αυτό μας βοηθάει πολύ για τη συνέχεια", σχολίασε αρχικά.

Για το γεγονός πως ο Άρης δεν κατάφερε να "τελειώσει" το παιχνίδι: "Ναι, είναι σημαντικό αυτό γιατί μέχρι το τέλος είχαμε το άγχος μήπως δεχθούμε κάποιο γκολ. Πρέπει να βελτιωθούμε σ' αυτό τον τομέα και να εκμεταλλευόμαστε καλύτερα τις ευκαιρίες μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ