ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "H κατάσταση μάς έχει φέρει πιο κοντά"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίχαελ Ένινγκ στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ υποστήριξε πως η δύσκολη κατάσταση έχει φέρει πιο κοντά την ομάδα.

Ο Άρης, παρά τα τεράστια αγωνιστικά προβλήματα, επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ με σκόρερ τον Γιάννη Φετφατζίδη (14') και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την 5η θέση. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη μαχητικότητα που επέδειξαν οι παίκτες του, ενώ υποστήριξε πως η δύσκολη κατάσταση τους εφερε πιο κοντά.

ANAΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τον αγώνα: "Κερδίσαμε δύο φορές στα playoffs. Κατεβήκαμε να παίξουμε με 12 παίκτες. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να είμαστε πιεστικοί. Εμείς όμως δείξαμε πάθος".

Για την ιδιαίτερη κατάσταση που διαχειρίζεται στα τελευταία παιχνίδια: "Οι παίκτες που έμειναν ή ο Γιάννης που γύρισε, κερδίζουν πολλά. Παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και τα λάθη δεν επιτρέπονται. Επίσης οι νεαροί παίρνουν εμπειρίες και έτσι μπαίνει παρακαταθήκη για το μέλλον".

Για το κίνητρο της Ευρώπης: "Η Ευρώπη είναι μακριά ακόμα. Αν ψάχνουμε για κίνητρο; Παίζουμε για τον Άρη και τον κόσμο του. Αυτή η κατάσταση, μας έχει φέρει πιο κοντά. Είναι κέρδος".

Για τις σκέψεις του όσον αφορά την άρση του ban: "Δώσαμε μεγάλη μάχη για τα playoffs. Το ίδιο θέλαμε και τώρα αλλά τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά. Κοιτάμε τί θα γίνει τώρα και την τελική μας εικόνα".

Για το γκολ του Φετφατζίδη: "Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ρωτήστε τον πόσες φορές τον είπαν να γυρνάει το κορμί του στην απέναντι γωνία".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΟΦΗ - Άρης 0-1: "Μπαλωθιά" Φετφατζίδη για πέμπτη θέση
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ