ΑΡΗΣ

Ένινγκ για χρήση VAR: "Αυτό είναι ο θάνατος του ποδοσφαίρου"

Ένινγκ για χρήση VAR: "Αυτό είναι ο θάνατος του ποδοσφαίρου"

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου με 2-0, στάθηκε στο ακυρωθέν γκολ του Ρόουζ.

Ο Άρης επικράτησε του Πανιωνίου με 2-0 χάρη σε δύο γκολ των Φετφατζίδη και Γκάμα. Οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και άλλο τέρμα, αφού στο 53ο λεπτό ο Ρόουζ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όμως δύο λεπτά αργότερα, ύστερα από διαβούλευση με το VAR, ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ. Το γεγονός αυτό σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ένινγκ:

Για τον αγώνα: "Είμαι χαρούμενος για την νίκη και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Παίξαμε επιθετικά και πετύχαμε έξοχα γκολ. Ισως να μπορούσαμε να σκοράρουμε κάποια ακόμα γκολ. Αυτό που κρατάμε είναι ότι αντιδράσαμε μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας".

Για την χρησιμοποίηση του Ρόουζ ως αριστερό μπακ: "Ο Ρόουζ έκανε έξοχα την δουλειά του. Οπως και ο Σούντγκρεν έπαιξε πολύ. Αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν ο Σενγκέργκης. Θα ήταν καλό για τον σύλλογο. Δεν ξέρεις πώς θα λειτουργήσει ένα τέτοιο πείραμα, αλλά όλα πήγαν καλά".

Για το ακυρωθέν γκολ του Ρόουζ: "Αυτό είναι ο θάνατος του ποδοσφαίρου. Αν πρέπει να ψάχνουμε 25-30 δευτερόλεπτα πριν για να βρούμε κάτι, ας το κλείσουμε το μαγαζί".

Για την παρουσία του Ντιγκινί στην ενδεκάδα: "Δεν θέλω να σταθούμε στην ατομική κριτική των παικτών. Είναι σημαντικό ότι κάθε παίκτης ανταποκρίνεται. Οπως επίσης είδαμε ότι μετά τις αλλαγές δεν χάσαμε τον ρυθμό μας. Δημιουργήσαμε φάσεις για να πετύχουμε κι άλλα γκολ".

Για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο: "Το είπαμε και άλλη φορά. Όλοι όσοι θέλουν να πάρουμε το Κύπελλο, πρέπει να είναι εδώ την Πέμπτη και να μας υποστηρίξουν".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ