ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Έπαιξε έξυπνα ο Ατρόμητος, ήθελε να καταστρέψει"

Ένινγκ: "Έπαιξε έξυπνα ο Ατρόμητος, ήθελε να καταστρέψει"

Ο τεχνικός του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά και το ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Με αφορμή το 0-0 του "Κλ. Βικελίδης" κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, μίλησε στη Nova.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να χαλάσουν αυτό που ήθελε να "χτίσει" η ομάδα του, ενώ υποστήριξε ότι οι "κίτρινοι" έχουν βρεθεί καλά στο εσωτερικό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ένινγκ:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Δε θέλουμε να το σβήσουμε τόσο γρήγορα, πρέπει να κρατήσουμε πράγματα και να διορθώσουμε κάποια άλλα. Το ποδόσφαιρο και η πραγματικότητα πολλές φορές απέχουν, η επιθυμία υπήρχε και παρότι δεν φαίνεται έτσι, το αποτέλεσμα ήταν καλό. Έτσι συμβαίνει σε κάποια παιχνίδια που έχουν επαναληπτικό, κάποιες φορές περιορίζεσαι στο παιχνίδι του αντιπάλου, ο Ατρόμητος ήρθε να καταστρέψει αυτό που θέλαμε να κάνουμε.

Έπαιξε έξυπνα και πέτυχε τον σκοπό του, θεωρώ πως στην ρεβάνς θα ανταποκριθούμε καλύτερα. Δεν χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία αξιολόγησης ποσοστών, πλέον την πίεση της νίκης την έχει ο Ατρόμητος, εμείς και με ισοπαλία θα είμαστε νικητές, προς το παρών κοιτάμε το ματς του πρωταθλήματος την Κυριακή".

Για το χαμένο πέναλτι του Άρη κόντρα στον Ατρόμητο: " Δεν υπάρχει κάποιο αρνητικό να πούμε, ήταν ένα καλό εκτελεσμένο πέναλτι, βέβαια τα καλά εκτελεσμένα πάνω μέσα, αυτό βρήκε στο δοκάρι αλλά ο Γκάμα θα συνεχίσει να εκτελεί τα πέναλτι. Μόνο αν ο ίδιος δεν το θέλει δεν θα εκτελέσει το πέναλτι, ναι θα συνεχίσει να είναι αυτός ο εκτελεστής".

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα: "Περιμένω ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ξέρουμε ότι ο Αστέρας είναι καλός στην έδρα του, ξέρουμε ότι κάθε βαθμός μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας για την Ευρώπη, αυτό μας δίνει κίνητρο, περιμένω ένα καλό παιχνίδι".

Για το πως νιώθει στον Άρη και την Ελλάδα: "Μπορώ να πω ότι είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι, έχουμε ζήσει ήδη πολλά και ενώ όλα έγιναν γρήγορα, η ομάδα έχει βρεθεί καλά στο εσωτερικό της, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και νιώθουμε υπέροχα".

Για το αίτημα του Άρη να αλλάξει ώρα το ματς της ρεβάνς του Κυπέλλου: "Δεν έχω πρόβλημα με το ότι η ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί ενδιάμεσα, εμείς θέλαμε να πάει το ματς νωρίτερα για να μπορέσουμε να φύγουμε στη Θεσσαλονίκη, εφόσον έχει υλοποιηθεί αυτό δεν χρειάζεται να πω κάτι".

Για την κατάσταση του Μαντσίνι και την επιστροφή του Ιντέγε: "Για τον Μαντσίνι, είναι νωρίς. Δεν θα προλάβει τον Αστέρα. Για τον Ιντέγε έχουμε καλά νέα. Δεν είναι ακόμα εδώ, αλλά πιστεύω θα τον έχουμε γρήγορα ξανά στην διάθεσή μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ