ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Δίκαιη νίκη, ήμασταν καλοί επιθετικά"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στη νίκη (2-0) επί του Παναιτωλικού, ενώ εξήγησε γιατί δίνει χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που δεν είχαν μέχρι τώρα.

Ο Άρης νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό χάρη σε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Γκάμα και Ιντέγε μέσα σε πέντε λεπτά (27', 32') και ο Μίχαελ Ένινγκ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δεύτερη νίκη στα ισάριθμα πρώτα ματς του στον πάγκο του Άρη.

"Xαίρομαι για το αποτέλεσμα, δίκαιη νίκη, στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί επιθετικά, στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή μας. Πρέπει να δούμε και σε ποιο σημείο ήταν το σκορ. Κερδίζαμε 2-0, έπρεπε να μην δεχθούμε φάσεις, για μένα δεν ήταν σημαντικό που κάναμε ευκαιρία στο δεύτερο μέρος μετά το 80'. Σημαντικό είναι ότι κερδίζαμε.

Στο προηγούμενο ματς κερδίσαμε και δεν είχα πολλούς λόγους να αλλάξω την ενδεκάδα. Αυτό που θέλω είναι ακόμα χρόνο για να γνωρίσω τους παίκτες. Κάθε παίκτης προσφέρει στην προπόνηση, αλλά δεν είχα ακόμα τον λόγο να κάνω αλλαγές, χωρίς να αποκλείεται κάτι στην συνέχεια", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Ντουάρτε και το χρόνο συμμετοχής που του έδωσε: "Έτσι είναι αυτά, στο προηγούμενο ματς δεν ήταν αποστολή, τώρα μπήκε. Όλα έχουν να κάνουν με την επίδοση όλων στις προπονήσεις. Είναι εξαιρετικός παίκτης, έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό, ένα ρόστερ 24 υγειών παικτών. Οπότε ανάλογα με τις προπονήσεις θα αποφασίζουμε”.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ