ΑΡΗΣ

Ελευθερόπουλος αντί Αναστόπουλου για τον πάγκο του Άρη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) EUROKINISSI SPORTS

Το μέλλον του Νίκου Αναστόπουλου στη τεχνική ηγεσία του Άρη είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να φαντάζει επικρατέστερος διάδοχός του. Στο βάθος και ο Τραϊανός Δέλλας.

Το κλίμα στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης είναι βαρύ και το μέλλον του Νίκου Αναστόπουλου στη τεχνική ηγεσία, μετά και το 0-0 στη Σπάρτη, αβέβαιο. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος φαντάζει ως ο βασικός υποψήφιος διάδοχος.

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα για τον Άρη στο φινάλε του Α΄ γύρου της Stoiximan.gr Football League, το 0-0 με τη Σπάρτη για την 17η αγωνιστική, φαίνεται πως θα δρομολογήσει εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Νίκου Αναστόπουλου. Το νέο στραβοπάτημα των Θεσσαλονικέων στη Λακωνία, φαίνεται να αποτελεί και τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της στήριξης της διοίκησης στο πρόσωπο του "Αλενατόρε". Το κλίμα για τον 59χρονο τεχνικό είναι πλέον βαρύ, και για την απόσταση των 8 βαθμών από την κορυφή, αλλά και για την εικόνα που παρουσιάζουν οι "κίτρινοι" στα παιχνίδια τους.

Το σίγουρο είναι πως ο ίδιος ο Αναστόπουλος δεν παραιτήθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Σπάρτη, στην διαδοχική απώλεια για τον Άρη. Η αρχή είχε γίνει στο ντέρμπι κορυφής στη Λαμία με την ήττα με 1-0. Ακολούθησε το 2-2 στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, παρά το γεγονός ότι είχαν μπει οι βάσεις για το διπλό με το 0-2 του ημιχρόνου. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη στο εξ αναβολής στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα με 1-1, αν και πάλι είχε είχε προηγηθεί ο Άρης, ενώ το καρέ συμπληρώθηκε στη Σπάρτη με το 0-0.

Η μη παραίτηση του Αναστόπουλου προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις του κόσμου του Άρη, κάτι που δεν ήταν δυνατό να αφήσει αδιάφορο τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη. Το μήνυμα ελήφθη ότι δεν μπορεί να στηρίξει άλλο τον "Αλενατόρε", με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να έχουν ραντεβού το βράδυ της Τετάρτης και να αποφασίσουν τη λύση της συνεργασίας τους.

Το σίγουρο είναι πως το μέλλον του Αναστόπουλου στη τεχνική ηγεσία του Άρη είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ώρες.

ΦΑΒΟΡΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Οι επιλογές αυτή τη στιγμή όσον αφορά τους Έλληνες τεχνικούς που βρίσκονται στην αγορά είναι περιορισμένες αν όχι ελάχιστες. Και αυτό γιατί δύο τεχνικοί που γνωρίζουν την κατηγορία αλλά και να ανεβάζουν ομάδες στη Super League προ ημερών βρήκανε στέγη. Ο Αλέκος Βοσνιάδης - που στο ξεκίνημα της χρονιάς ήταν στη Βέροια όπου είχε συνεργαστεί με το Θόδωρο Καρυπίδη - ανέλαβε τα Τρίκαλα και ο Νίκος Παπαδόπουλος τον ΟΦΗ.

Μία από τις περιπτώσεις που είναι στην αγορά είναι αυτή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.Του 40χρονου τεχνικού που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου είχε λύσει τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα είχε συνεργαστεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη επίσης στη Βέροια και έτσι φαντάζει ως μία καλή επιλογή.

Και μία ακόμη ο Τραϊανός Δέλλας. Ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου πριν από δύο χρόνια ήταν αυτός που είχε οδηγήσει την ΑΕΚ στη Super League. Μάλιστα στην "Ένωση" ο "Τράι" είχε υπό τις οδηγίες του τον Ραφίκ Τζεμπούρ ενώ ως ποδοσφαιριστής είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη στο ξεκίνημα της καριέρας του (1993-1997).

Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί αν υπάρξει λύση του συμβολαίου της ΠΑΕ με το Νίκο Αναστόπουλο, η οποία με την υπάρχουσα συμφωνία λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Και αφού επέλθει το διαζύγιο θα πρέπει να ακολουθήσουν οι άμεσες κινήσεις για τη συμφωνία με τον διάδοχό του.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Σπάρτη βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας. Εκεί ο 39χρονος επιχειρηματίας ξεκάθαρα απογοητευμένος από το 0-0, απευθύνθηκε στους ποδοσφαιριστές, τους ρώτησε τι φταίει και δεν μπορούν να κερδίσουν, χωρίς όμως να πάρει απάντηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ