ΑΡΗΣ

Εκτός αποστολής του Άρη ο Κόκε αν και βγήκε το δελτίο του

Εκτός αποστολής του Άρη ο Κόκε αν και βγήκε το δελτίο του
INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ μπορεί να έβγαλε την Τρίτη (03/11) το δελτίο του Σέρχιο Κόκε ωστόσο δεν συμπεριλήφθηκε από το Νίκο Αναστόπουλο στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της Τετάρτης (4/11) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Άρης θα ψάξει την επιστροφή του στις νίκες στο παιχνίδι της Τετάρτης (4/11) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον Νίκο Αναστόπουλο να μην συμπεριλαμβάνει στην αποστολή της ομάδας τον Σέρχιο Κόκε. Ο προπονητής του Άρη θα μπορούσε να το κάνει για πρώτη φορά αφού η ΕΠΟ είχε εκδώσει νωρίτερα της ημέρας της Τρίτης (03/11) το δελτίο του και το έστειλε άμεσα στα γραφεία της ΕΠΣΜ προς επικύρωση κάτι όμως που θα συμβεί αύριο Τετάρτη (04/11). Για αυτό και δεν το έκανε.

Παρομοίως, κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με το δελτίο, του τελευταίου χρονικά μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη, Πασχάλη Βουτσιά του οποίου αναμένεται να καταφτάσει επίσης την Τετάρτη στα γραφεία της ΕΠΣΜ.

Εν τω μεταξύ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης του Άρη την Τρίτη στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο εκτός του Κόκε ο Αναστόπουλος άφησε εκτός τους τραυματίες Γεωργιάδη και Τσουμάνη.

Συγκεκριμένα οι 19 εκλεκτοί του Αναστόπουλου για το αυριανό παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (17:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος), είναι οι: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Ντόγος και Μαζουλουξής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ