ΑΡΗΣ

Δύσκολα με Ολυμπιακό ο Τριανταφυλλάκος

Δύσκολα με Ολυμπιακό ο Τριανταφυλλάκος
INTIME SPORTS

Εκτός του Μανόλη Παπαστεριανού ο Μανουέλ Μασάδο δεν μπορεί να υπολογίζει -όπως όλα δείχνουν- ούτε στον Βασίλη Τριανταφυλλάκο για το ντέρμπι της Κυριακής του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος έχει υποστεί μία κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο πως δύσκολα να προλάβει το ντέρμπι του Άρη της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Κι αν η συμμετοχή του 20χρονου επιθετικού θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στο επόμενο διήμερο σίγουρος απών θα πρέπει να θεωρείται ο Μανόλης Παπαστεριανός σε αντίθεση με τον Νέρι Καστίγιο.

Η απουσία του Μεξικανού επιθετικού από την σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη, στην επιστροφή των ποδοσφαιριστών του μετά την διήμερη αποχή τους, είχε να κάνει με ενοχλήσεις του στο γόνατό του.

Σε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπου ο Μασάδο θέλοντας να καλύψει την καθυστέρηση της έναρξης της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του μετά την διήμερη αποχή τους φρόντισε να τους κρατήσει μισή ώρα επιπλέον.

Κίνηση με την οποία δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να τους κάνει κάποιο καψώνι αλλά να δουλέψει μαζί τους ότι δεν μπόρεσε να δουλέψει στο προηγούμενο διήμερο.

Τέλος η ευχάριστη έκπληξη του σημερινού πρωινού στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου είχε να κάνει με την επανεμφάνιση του Ρονάλντο Γκιάρο που είχε και τετ α τετ με τον Μασάδο που τον γνωρίζει από το πέρασμά του από την Πορτογαλία και την Μπενφίκα.

Η παρουσία του 38χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού και μέχρι το καλοκαίρι του Άρη στην Θεσσαλονίκη είχε να κάνει με σκοπό να τα βρει στον διακανονισμό των οφειλών του με την διοίκηση της ΠΑΕ όπως και έγινε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ