ΑΡΗΣ

Διούδης τριετίας στον Άρη

Διούδης τριετίας στον Άρη

Ο Σωκράτης Διούδης τα βρήκε σε όλα με τον Άρη, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο, και η επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πλέον γεγονός.

Παίκτης του Άρη και επίσημα είναι πλέον ο Σωκράτης Διούδης με την επιστροφή του έμπειρου γκολκίπερ στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του να είναι πλέον γεγονός. Ο Διούδης βρέθηκε στα γραφεία των "κίτρινων" και ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της διοίκησης και εν συνεχεία υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το οποίο είναι τριετές.

Ο Άρης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επιστροφή του Διούδη στο ρόστερ του με την ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Σωκράτη Διούδη στην ομάδα μας. Ο 23χρονος διεθνής τερματοφύλακας (γεννήθηκε στις 03/02/1993) επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στον ΑΡΗ.

Ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας U-20 του ΑΡΗ, που κατέκτησε τη σεζόν 2010-’11 το πρωτάθλημα της Superleague στις αντίστοιχες ηλικίες, με την επαγγελματική ομάδα του ΑΡΗ έχει 44 συμμετοχές στη Superleague και 2 στο Κύπελλο.

Ο Σωκράτης Διούδης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας".

Ατομικό μόνο ο Ντόγος

Σε ότι έχει να κάνει με τα νέα της προπόνησης ο Νίκος Αναστόπουλος είδε και τον Βουτσιά να παίρνει μέρος κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής και μόνο ο Στέφανος Ντόγος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης (προέρχεται από επέμβαση στους κοιλιακούς).

Το Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», ενώ το μεσημέρι της Κυριακής (31/07) η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου μέχρι τις 14 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ