ΑΡΗΣ

Διούδης: "Κοιτάμε το Κύπελλο"

Διούδης: "Κοιτάμε το Κύπελλο"

Ο αρχηγός του Άρη, Σωκράτης Διούδης, στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης που στοίχισε στην ήττα από τον Πλατανιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έστρεψε την προσοχή του στον επαναληπτικό για την Β΄ φάση του Κυπέλλου της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στον επαναληπτικό για την Β΄ φάση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου την Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έστρεψε ο αρχηγός του Άρη, Σωκράτης Διούδης, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά.

Μία ήττα που όπως τόνισε στην κάμερα της Nova στοίχισε η έλλειψη συγκέντρωσης ενώ ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής πρόσθεσε πως ο Πλατανιάς έκανε γκολ τις δύο από τις τρεις ευκαιρίες που είχε.

«Δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση. Ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες, δεχθήκαμε το γκολ από το πουθενά. Στη συνέχεια με την ψυχολογία με το μέρος και τον κόσμο θέλαμε το τρίποντο, αλλά και πάλι από μια απροσεξία βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δεν μπορέσαμε να το ανατρέψουμε.

Είναι και θέμα συγκυριών αλλά έχουμε δεχθεί πολλά εύκολα γκολ στο πρωτάθλημα, οπότε είναι και θέμα συγκέντρωσης. Δουλεύουμε καθημερινά με τον προπονητή μας και πιστεύω θα βελτιωθούμε. Έλειπαν βασικοί παίκτες αλλά έχουμε μεγάλο ρόστερ και υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά.

Μας φέρνει πίσω κυρίως ψυχολογικά το αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε ταπεινοί και να δουλέψουμε κι άλλο για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Κοιτάμε το Κύπελλο, έχουμε το εις βάρος μας σκορ από τον Βόλο και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση», τόνισε ο Διούδης στην κάμερα της Nova.

Κι όσο για τον Νταμαρλή σημείωσε: «Προσπαθήσαμε αρκετά για τη νίκη και πιστεύω ήμασταν καλύτεροι. Ο Πλατανιάς έκανε τρεις ευκαιρίες και έκανε δύο γκολ, αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας ένα κομβικό ματς για το Κύπελλο και πρέπει να πάρουμε τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί και κατάφεραν σε μια ανύποπτη φάση κόντρα στη ροή του αγώνα να προηγηθούν. Μετά από δύο επιτυχή αποτελέσματα εκτός έδρας θέλαμε να κερδίσουμε και ειδικά μπροστά στον κόσμο μας. Δεν κοιτάμε πίσω, έχουμε συνέχεια».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ