ΑΡΗΣ

Διούδης: "Επέστρεψα σπίτι μου"

Διούδης: "Επέστρεψα σπίτι μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σωκράτης Διούδης βρίσκεται από την Τετάρτη το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και αφού ξεκαθαρίσουν κάποιες λεπτομέρειες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Σωκράτης Διούδης προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του Άρη και να υπογράψει στους "κιτρινόμαυρους" ενισχύοντας τους πάρα πολύ κάτω από την θέση των γκολπόστ.

Ο Διούδης θα μεταβεί την Πέμπτη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και εν συνεχεία να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο Διούδης υποστήριξε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος. Η αλήθεια είναι ότι το κυνήγησα πολύ τις τελευταίες μέρες κι εγώ και η ομάδα. Το πρώτο βήμα έχει γίνει. Οι ομάδες τα έχουν βρει μεταξύ τους και το μόνο που μένει είναι κάποιες τελικές συζητήσεις με την ομάδα. Από εκεί και πέρα πιστεύω πολύ σύντομα θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις".

Για το πως αντιλαμβάνεται την τωρινή κατάσταση:
"Σίγουρα και για μένα και για την ομάδα θα είναι διαφορετικά. Ξεκινάει ο σύλλογος από άλλη αφετηρία. Άλλη μία δύσκολη χρονιά, η τελευταία. Εγώ πλέον έρχομαι υπό άλλες συνθήκες. Ο κόσμος με γνωρίζει πολύ καλά. Με μεγάλη δίψα για να καθιερωθώ και να διακριθώ. Εύχομαι γρήγορα να ξεμπλέξουμε από τις περιπέτειες που περνά ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια και να φέρουμε την ομάδα στη φυσική της θέση".

Για τις αντιδράσεις του κόσμου στο άκουσμα της είδησης για την επιστροφή του:
"Με χαροποιεί πολύ αυτό το γεγονός. Και εγώ είμαι εξίσου χαρούμενος. Είμαι 13 χρόνια στην ομάδα, έχω μεγαλώσει εδώ. Επέστρεψα σπίτι μου. Οι πράξεις μιλάνε. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο".

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ