ΑΡΗΣ

Δεληζήσης: "Στόχος μας ο τελικός του Κυπέλλου"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, έβαλε ψηλά τον πήχη για τους κιτρινόμαυρους τονίζοντας ότι στόχος είναι η παρουσία της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου.

Προβάδισμα πρόκρισης στους "8" του Κυπέλλου απέκτησε ο Άρης μετά την επικράτησή του εκτός έδρας με 1-0 απέναντι στην Ξάνθη. Ο Γιώργος Δεληζήδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν βάλει ως στόχο την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Αρχικά ο αρχηγός του Άρη τόνισε στη Cosmote TV: "Σημασία έχει ότι κερδίσαμε τις περισσότερες μονομαχίες σήμερα και για αυτό είμαστε μπροστά στο σκορ. Θέλω να δώσω στα παιδιά συγχαρητήρια κρατάμε τη νίκη, έχουμε αβαντάζ για την πρόκριση αλλά θα παίξουμε σαν να είναι 0-0"

Για το εάν πλέον ο Άρης αισθάνεται φαβορί: "Θα παίξουμε και στο δεύτερο ματς σαν να ξεκινάμε από το 0-0. Από την αρχή ήμασταν φαβορί, αλλά καμιά φορά τα φαβορί μένουν μόνο στα χαριά. Εμείς δείξαμε στην πράξη ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, αυτό θέλουμε να δείξουμε και την επόμενη εβδομάδα. Στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και γιατί όχι η κατάκτηση του τροπαίου.

Εχει πολλά χρόνια η ομάδα να πάρει τίτλο και θα κάνουμε τα πάντα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Είναι τιμή που φοράμε αυτή την φανέλα και θα τα δώσουμε όλα. Ο στόχος του Άρη είναι ο τελικός και γιατί όχι η κατάκτηση του κυπέλλου. Θα κάνουμε τα πάντα για αυτό. Είναι τιμή που φοράμε αυτή τη φανέλα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ