ΑΡΗΣ

Ατζέντης Γκαρσία στο Sport24.gr: "Υπάρχει συμφωνία Άρη με Ερυθρό Αστέρα"

Olympiakos' Daniel Podence, right, fights for the ball with Red Star's Mateo Garcia during the Champions League group B soccer match between Olympiakos and Red Star at the Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Petros Giannakouris)
Olympiakos' Daniel Podence, right, fights for the ball with Red Star's Mateo Garcia during the Champions League group B soccer match between Olympiakos and Red Star at the Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Ο Άρης προχωρά στην απόκτηση του Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο τρόπος απόκτησης του παίκτη λόγω του μεταγραφικού αποκλεισμού, τι δήλωσε ο ατζέντης του στο Sport24.gr.

Την ώρα που ο Άρης έχει δεχτεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA για ένα χρόνο και αναμένει την εκδίκαση της έφεσής του στο CAS, συνεχίζει να σχεδιάζει το μέλλον με τη σιγουριά ότι θα δικαιωθεί και πως στο τέλος θα μπορέσει να πραγματοποιήσει μεταγραφές, για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο πρώτος παίκτης που θα ντυθεί στα κίτρινα θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Ματέο Γκαρσία. Οι κίτρινοι θα πληρώσουν ένα σεβαστό ποσό στον Ερυθρό Αστέρα για να κάνουν δικό τους τον 23χρονο Αργεντινό εξτρέμ ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με την ομάδα της Σερβίας.

O ατζέντης του Ισπανού, Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο, ανέφερε στο Sport24.gr: "Ο Ματέο ήθελε από την αρχή να επιστρέψει. Έμενε μόνο η συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα, τελικά υπάρχει συμφωνία. Θα τελειώσει μέσα στην εβδομάδα".

Μάλιστα, για να μη χαθεί ο παίκτης ο Άρης κάνει κίνηση για την απόκτησή του μέσω του Ολυμπιακού, δηλαδή ο παίκτης θα ανήκει στον Άρη ο οποίος θα δώσει και τα χρηματα, όμως το deal θα γίνει μέσα από τους ερυθρόλευκους του Πειραιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κίτρινοι ξεκαθάριζαν ο παίκτη θα ανήκει στον Άρη και δεν θα τον πάρουν ως δανεικό από τους ερυθρόλευκους.

Φυσικά, το τι μπορεί να προσφέρει στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ματέο Γκαρσία είναι γνωστό. Φέτος με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα είχε 15 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ, ενώ στο πέρασμά του από τον Άρη είχε 32 συμμετοχές, 11 γκολ και 1 ασίστ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ