ΑΡΗΣ

Αρβανιτίδης: "Δωρεά στο τμήμα βόλεϊ τα χρήματα που δώσαμε"

Αρβανιτίδης: "Δωρεά στο τμήμα βόλεϊ τα χρήματα που δώσαμε"
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι τέσσερις επιχειρηματίες που βρέθηκαν στο ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας για μόλις δυο μέρες στο τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη.

Οι τέσσερις επιχειρηματίες που βρέθηκαν στο ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας για μόλις δυο μέρες στο τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη εξέδωσαν ανακοίνωση.

Στο περιεχόμενο αυτής τονίζουν ότι δεν θα κινηθούν νομικά σε βάρος του Ερασιτέχνη Άρη κάνοντας λόγο ότι θα παραμείνουν κοντά στον σύλλογο.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους ανέφεραν τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώσαμε το ενδιαφέρον μας για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΡΗ, δηλώσαμε και με τις πράξεις μας αποδείξαμε ότι πρώτο μέλημά μας ήταν η ενότητα και η προσπάθεια να επανέλθει ο ΑΡΗΣ εκεί που ανήκει, όχι μόνο στην SUPERLEAGUE, αλλά στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Επομένως, αμέσως κρίναμε ότι δεν είχε νόημα να κινηθούμε νομικά κατά του συλλόγου και των διοικούντων, άσχετα αν οι τελευταίοι κινήθηκαν πραξικοπηματικά και παράνομα.

Εννοείται ότι είναι απολύτως αβάσιμα και αναληθή τα σχετικά δημοσιεύματα, όπως και η προσπάθεια γνωστού μόνιμου εχθρού του ΑΡΗ να αναμειχθεί αυτόκλητος και πάλι, με σκοπό να προκαλέσει περισσότερο κακό. Θα παραμείνουμε πάντα κοντά στο σύλλογο, όταν και όποτε μας χρειασθεί.

Το ποσό που πληρώσαμε για να εξοφληθεί το χρέος προς την ΕΠΟ της προηγούμενης διοίκησης, γιατί αλλιώς η ομάδα δεν θα έμπαινε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, ζητούμε από τη διοίκηση του ΑΣ να δοθεί ως δωρεά στο τμήμα Βόλλεϋ του Συλλόγου, που χρειάζεται τη βοήθεια όλων.

Ευχαριστούμε και πάλι το λαό του ΑΡΗ για την ψήφο εμπιστοσύνης και αυτούς που ακόμη και σήμερα μας δείχνουν τη συμπαράστασή τους. Είμαστε ΑΡΕΙΑΝΟΙ και θα παραμείνουμε πάντα δίπλα στην ομάδα. Θεσσαλονίκη, 14 Σεπτεμβρίου 2015.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΟΧΑΤΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ