ΑΡΗΣ

Άρση απαγόρευσης μεταγραφών στον Άρη

Άρση απαγόρευσης μεταγραφών στον Άρη

To Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του Άρη για την υπόθεση του Αντρέου Γκουεράο κι αποφάσισε να άρει την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών.

Ευχάριστα νέα για την ΠΑΕ Άρης, καθώς τo Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της για την υπόθεση του Αντρέου Γκουεράο κι αποφάσισε να άρει την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών.

Οι "κίτρινοι" είχαν τιμωρηθεί σε πρώτο βαθμό με απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδου. Τελικά, η ποινή εξαλίφθηκε και πλέον οι Θεσσαλονικείς καλούνται να πληρώσουν το ποσό των 85.836 ευρώ ως αποζημίωση στον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

O Αντρέου αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να μετρήσει μόλις πέντε συμμετοχές και να τεθεί εκτός πλάνων απ' τον Ιανουάριο.

Η ανακοίνωση:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αποφάσισε να δεχτεί κατά τύπους και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Άρης κατά την υπ’ αριθ. 134/2017 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (υπόθεση ποδοσφαιριστή Μαϊοράλ).

Το Διαιτητικό Δικαστήριο αίρει την ποινή απαγόρευσης διενέργειας μετεγγραφών για δύο μετεγγραφικές περιόδους, αναγνωρίζει ότι η σύμβαση λύθηκε με υπαιτιότητα της ΠΑΕ Άρης και την υποχρεώνει να καταβάλλει στον ποδοσφαιριστή το ποσόν των 85.836 ευρώ με τον νόμιμο τόκο υπερημερίας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ