ΑΡΗΣ

Άρης: Υπογράφει διετές συμβόλαιο ο Σάσα

ΑΦΙΞΗ ΛΟΥΚΑΣ ΣΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΑΦΙΞΗ ΛΟΥΚΑΣ ΣΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Λούκας Σάσα, έφθασε στη Θεσσαλονίκη, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Άρη και θα πετάξει για την Ολλανδία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Στη Θεσσαλονίκη έφθασε το απόγευμα της Τρίτης (9/7) ο Λούκας Σάσα, ο οποίος έχει έλθει σε προφορική συμφωνία με τον Άρη.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μέσος ήταν από την πρώτη στιγμή ο εκλεκτός για ν' αντικαταστήσει τον Μανώλη Σιώπη, ο οποίος πουλήθηκε στην Αλάνιασπορ. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει διετή διάρκεια, ενώ προβλέπεται οψιόν ανανέωσης και για τρίτη σεζόν.

ΑΦΙΞΗ ΛΟΥΚΑΣ ΣΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΑΦΙΞΗ ΛΟΥΚΑΣ ΣΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάσα αναμένεται την Τετάρτη (10/7) να πετάξει για την Ολλανδία, όπου προετοιμάζεται ο Άρης και βάζει τις βάσεις για τη νέα σεζόν. Ο 29χρονος (1/3/1990), κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου χαφ (1,72 μ.), ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κορίνθιανς και συνέχισε στην Μπαρουέρι. Ήλθε στην Ευρώπη το 2011. Φόρεσε τη φανέλα της Κατάντζαρο στην Ιταλία και στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του με τη μορφή δανεισμού στην Πινιέιρος και τη Σάο Ζοζέ.

Το 2012 πήγε στη Σόφια για την ΤΣΣΚΑ και το 2013 στο Ισραήλ για τη Χαπόελ Τελ Αβίβ. Το 2015 επέστρεψε στη γειτονική χώρα. Όχι, όμως στην πρωτεύουσα, αλλά στο Ράζγκραντ. Με τη Λουντογκόρετς έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα κι ένα Σούπερκαπ Βουλγαρίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στους ομίλους Champions League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ