ΑΡΗΣ

Άρης: Υπέγραψε ο Εμάν

Άρης: Υπέγραψε ο Εμάν

Ο 21χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας, Φαμπιάν Εμάν, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Άρη και θ' ανακοινωθεί την Τρίτη (25/6) ως το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα μετά τους Σούντγκρεν, Ιντέγε και Ντουάρτε.

Ο Άρης αναζητούσε τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τον βασικό Χουλιάν Κουέστα και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Φαμπιάν Εμάν.

Ο 21χρονος Αυστριακός, οποίος έφθασε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (23/6), υπέγραψε το απόγευμα της Δευτέρας (24/6) συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1998, στο Γκρατς της Αυστρίας.

Έχει ύψος 1.89 και έχει αγωνιστεί μία φορά με την U20 της χώρας του. Ο Εμάν μένει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς, έχοντας αγωνιστεί πέρυσι στην Κάπφενμπεργκ, ομάδα δεύτερη κατηγορίας Αυστρίας (29 συμμετοχές).

Εκτός από την U20 της Αυστρίας, ο Εμάν έχει παίξει και στα τμήματα U17, U18 και U19. Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης έχει ήδη αποκτήσει τους Λερίν Ντουάρτε, Ντάνιελ Σούντγκρεν και Μπράουν Ιντέγε. Ο Φαμπιάν Ενάν αναμένεται ν' ανακοινωθεί από τον Άρη την Τρίτη (25/6).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ